Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу фама се дигна заради тој лик Берик ама ете сега дури и го нема веќе во серијата.
Заради муабетите на еден член сега никот му е @спојлер ;-)
Зошто Нед не го сакал тронот, имат тема за книги прашај таму за поќе, немој сеа да почните овде дискусија за книгите.Edno prasanje do tie sto gi imaat cutano knigite.
zosto robert a ne ned sedna na tronot koga i dvajcata ja vodea pobunata protiv targerijan dali e objasneto vo knigite
A ova sto go prasav ne e vo red iliЗошто Нед не го сакал тронот, имат тема за книги прашај таму за поќе, немој сеа да почните овде дискусија за книгите.
Точно само шо натамошната дискусија мојт да не доведит до некој споилер така да пошо имат тема за книгите попамето е таму, не се лути не те искарав, само не сакам да сум споилерисан за нешто зошто имат да палам и да колам нешто во стилот на Daenerys.A ova sto go prasav ne e vo red ili
niti ima spoiler niti nisto obicno prasanje
Edno prasanje do tie sto gi imaat citano knigite.
zosto robert a ne ned sedna na tronot koga i dvajcata ja vodea pobunata protiv targerijan dali e objasneto vo knigite
Затоа што Баратенонови имаат делумно Таргеријанска крв по женска линија во минатото.Edno prasanje do tie sto gi imaat citano knigite.
Ги имаш на youtube history and lure односно Game of Thrones Extras изгледај си ги баш овој дел што те интересира се објаснуваEdno prasanje do tie sto gi imaat citano knigite.
Затоа што Баратенонови имаат делумно Таргеријанска крв по женска линија во минатото.
Не ја водеа и двајцата побуната, Роберт ја водеше.Edno prasanje do tie sto gi imaat citano knigite.
Немало никад куќа Стормлендс. Станува збор за ќерка му на кралот Агрилак, од куќата Дурандон.Нели куќата Баратеон е направена откако копилето Таргаријан Баратеон се венчал со ќеркатa на поразениот крал од куќата Стормлендс. Иако е копиле сепак таа е таа крв.