Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак пред тебе го постирав тоа што сакаше ти. Види погоре![]()
Навистина интересна работа, google maps верзија на светот од Game of thrones , на линкот подоле ...
http://gizmodo.com/explore-the-world-of-game-of-thrones-as-if-it-were-on-g-1565480639
Sto pati podobar od junkie daario. Kolku i da e cheesy likot negov, he's a pantydropper.[DOUBLEPOST=1398187255][/DOUBLEPOST]Aj deka ne mozete uste 10 pati da ja stavite slikata so friendzoneНикако неможат подобар од овај да најдат.
![]()
Mancrush. I'm not even sorry.
Беше спомнато зошто се бира некој Тајрел и човек од Дорн. Мене ми е чудно зошто баш Мејс е одбран до цвеќињата кога тој од тоа кратко шо го видовме за него делува како со блага ретардарција.Го објаснија убаво тоа во епизодата, истата причина поради која го назначи Oberyn за трет судија. Tyrells им се сеуште најважните сојузници, а сака да ги придобие и Martells. Според тебе кој би бил пологичен избор?
Да. Ајде да го одминеме човекот кој што е Lord, Warden of the South, и да одбереме некој друг Tyrell, затоа што овој е глуп. Тоа сигурно ќе ја испрати вистинската порака. Никаква улога не игра интелигенцијата на човекот, не ги одбира Tywin затоа што мисли дека ќе бидат добри судии. Тоа е целата поента на изборот што тој го направи. Политика.Беше спомнато зошто се бира некој Тајрел и човек од Дорн. Мене ми е чудно зошто баш Мејс е одбран до цвеќињата кога тој од тоа кратко шо го видовме за него делува како со блага ретардарција.
Колку е само најдобар актеров Stannis, каков глас и држење има... команда. Ликот му е малку hit and miss, али ок. Не знам од каде го ископаа но дефинитивно во топ 5 најпогодени актери во серијата. Daario Naharis исто си е супер, за разлика од првиот глумец овој е за мене правиот Daario.Добра епизода. Не беше баш возбудлива како претходната недела, ама не можи па секоја недела некој крал да умира.
![]()
Секогаш ќе го сакам Станис, ама еј, како ми гази на нерви ко ќе е толку неблагодарен кон Давос. Па и најголемо изненадување ми беше пак во оваа епизода што имаше две-три сцени. Кратки беа, ама ако, не се бунам. Ептен ми се допаѓа како Стивен Дилен го глуми Станис, штета што не го користат повеќе од 10 минути во сезона.
Никако неможат подобар од овај да најдат.
![]()
Mancrush. I'm not even sorry.
Ич не ми е јасна логиката на Тајвин ретардираниот Тајрел да биде дел од судиите на Тирион.
Ама пак од сите луѓе во Престолнината веројатно само Тајвин и Тирион се способни да ја видат големата слика за тоа зошто некој би го убил Џофри.
Ете заради ова пишувам постојано дека Тронови не се гледаат по еднаш, особено е битно да се враќаш назад пример после завршувањето на втората сезона пак да ја гледаш прватаБрат ми сега почна да ја гледа ГОТ и покрај некого и јас ќе изгледам некоја епизода по втор пат
Е сега приметив дека во првата сезона писмото кое сстигнува во Kings Landing и во кое се предупредува
на тоа дека Денерис е трудна од Дрого и носи син, всушност го праќа Сер Џора
Па кога расправаат дали да ја убијат на советот со Нед Старк и самите кажуваат дека не треба да му се верува на човек
што еднаш го пред кралот...
Е сега зошто Сер Џора испрати такво писмо, кога во продолжение гледаме дека е најлојален на Денерис или сепак
сето ова е само негова глума или маска?
Ваше размислување, или можеби сум грешка и ги имам некаде измешано конците
сето ова е само негова глума или маска?