Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
незнам зошто (не ги читам книгите) али за новата епизода имам многу високи очекувања, и голема тензија. Досега ова не ми се дешавало, а неам поим зашо, можда поради воскресувањето на Џофри, кој знае :icon_lol:

Овај будалата џабе не се појави шо и го даде ланчето на Санса, мислам дека е поврзан со ова некако ...

Да не почнуваме со теориите на заговор пак, пишав мегапост за истото и го скрапнав зошто многумина се жалеа рандом спојлери дека може ќе имало.

Да не почнуваме со теориите на заговор пак, пишав мегапост за истото и го скрапнав зошто многумина се жалеа рандом спојлери дека може ќе имало.
Е па тогаш нека не размислуваат тие што се плашат од "рандом" спојлери. Такво нешто според мене не постои.

Е па тогаш нека не размислуваат тие што се плашат од "рандом" спојлери. Такво нешто според мене не постои.

Па доста смешно ми е да темава постои, а никој не коментира на неразјаснетите работи од страв да не му спојлне несакајќи некому нешто. Ќе треба да коментираме само за потврдените и очигледните работи :P.

незнам зошто (не ги читам книгите) али за новата епизода имам многу високи очекувања, и голема тензија. Досега ова не ми се дешавало, а неам поим зашо, можда поради воскресувањето на Џофри, кој знае :icon_lol:

Јас па мислам дека баш ќе биде ок епизода, ништо надпродечно. Минатата епизода за мене беше најдобра во цела серија, ќе треба малку да спласне еуфоријата. Нормално, правам муабет за ок за ГоТ стандарди. Најслабата епизода тука е подобра од најјаката во многу други серии.

Иначе брејкинг њуз, излезе муабет дека Џон Сноу и Дани се пар во реален живот. А бивша на овој му била Игрит. Опасен Џон Сноу, уште Марџори му фали и најјаките риби ќе ги има во резиме. Со исклучок на Серсеи, таа е милфица, детиште е он за неа.

@Srcee Ја забораи Санса.

Инаку беше очигледно дека имале нешто со Игрит, на една прес конференција ги имаа седнато еден до друг, абе не знаеш колку awkward погледи и моменти имаше. Особено на прашања поврзани за нив двајца (поточно нивните карактери во серијата) :D. Како би снимале идни сцени сега?

@Srcee Ја забораи Санса.

Инаку беше очигледно дека имале нешто со Игрит, на една прес конференција ги имаа седнато еден до друг, абе не знаеш колку awkward погледи и моменти имаше. Особено на прашања поврзани за нив двајца (поточно нивните карактери во серијата) :D. Како би снимале идни сцени сега?

Да, ја заборавив Санса. Имаш линк од тој настан?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom