Една недела помина, нема шанси! Башка помина и лазарицаШто ако Џофри воскресне вечер?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Една недела помина, нема шанси! Башка помина и лазарицаШто ако Џофри воскресне вечер?![]()
Е па тогаш нека не размислуваат тие што се плашат од "рандом" спојлери. Такво нешто според мене не постои.Да не почнуваме со теориите на заговор пак, пишав мегапост за истото и го скрапнав зошто многумина се жалеа рандом спојлери дека може ќе имало.
Е па тогаш нека не размислуваат тие што се плашат од "рандом" спојлери. Такво нешто според мене не постои.
незнам зошто (не ги читам книгите) али за новата епизода имам многу високи очекувања, и голема тензија. Досега ова не ми се дешавало, а неам поим зашо, можда поради воскресувањето на Џофри, кој знае![]()
Колку часа останаа?
Значи утре станувам у 7 часот.5 ипол часа.
@Srcee Ја забораи Санса.
Инаку беше очигледно дека имале нешто со Игрит, на една прес конференција ги имаа седнато еден до друг, абе не знаеш колку awkward погледи и моменти имаше. Особено на прашања поврзани за нив двајца (поточно нивните карактери во серијата). Како би снимале идни сцени сега?