Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Да, ја заборавив Санса. Имаш линк од тој настан?

Треба да го побарам. Ми текнува дека на прес конференцијата се појавува одеднаш Кал Дрого, се дере, и си заминува :D.

@puno - Ако гледаш live stream имаш сега во 3 по полноќ можност да ја гледаш. Ако стануваш утре во 7 сабајле, тогаш препорачувам да си почекаш до вечерта убава снимка со превод :).

Треба да го побарам. Ми текнува дека на прес конференцијата се појавува одеднаш Кал Дрого, се дере, и си заминува :D.

@puno - Ако гледаш live stream имаш сега во 3 по полноќ можност да ја гледаш. Ако стануваш утре во 7 сабајле, тогаш препорачувам да си почекаш до вечерта убава снимка со превод :).

Зошто дури до вечерта, сат-два по премиерата има убава снимка и англиски превод.

за една недела изгледав се, незнам шо да кажам освен-не ја гледајте цела серија за една недела
Jean_64bf42_590420.gif

Ок епизода. Ние зборувавме за воскресување на џофри, тој уште не го закопале. Одлични сцени имаше

Баш кога Џејми ја бакна Серсеи пред телото на Џофри си реков нема шанси сега да земат да се сексаат. После 10 секунди...

Стварно HBO?

Нападот на дивјаците ме потсети на Конан.

Тајвин неочекувано ладен за Џофри. Како да му беше сеедно што изгуби внук. Веднаш се нафати да го манипулира Томен.

Уф, крајот. Дени е во елемент. Дали стварно ги убеди робовите да направат ршум против нивните гопсодари?

Обожавам да ја слушам Дени. Многу моќно звучи.
Литлфингер конечно ја зграби Санса.
Само наместо сцените со Сем и Гили, можеа да ги прикажат Брен и Ходор, многу ме интересира со нив што ќе се дешава сега.

П.С: Опасен фраер овој Даарио :pipi:

Mi se dopadna dijalogot pomegu Oberyn i Tywin, mislam taa cela scena so kurvarlakot :D , inaku Ok epizoda, krajot isto taka dosta dobar so robot i kaisot za vrat , ke bide vatreno narednata epizoda :D

Повторно Тајвин развали со дијалозите. Прво со Томен па потоа со Оберин.
И ок, дознавме дека фраерите што се правеа детективи ни кажаа спојлер за тоа кој е нарачателот на убиството на Џофри.
Последната сцена беше кул и тоа се убаво, само што веројатно чинеше колку цела сезона. :D
Џејми бе, таман почнавме да ти забораваме тоа што го правеше...
Се повеќе и повеќе зборат за Iron Bank во Бравос. Се надевам од следна епизода ќе го видиме градот.

Смирена епизода за разлика од минатите но тоа значи само едно - уште повеќе фрки во следните.

BR0lwb7.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom