Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја симнав прва сезона и ако може некој да ми даде даде линк тука или во пп од каде да симнам преводи точни што не каснат за првата сезона или за цела серија (до кај што е излезена). Може превод на српски, хрватски сеедно..
Абе симав и сега одам на она load subtitles и ми се понудува да бирам и само англиски ми дава сабтитл, тоа е дека нема српски или нешто не се снаоѓам? Јас знам да симињам за секоја епизода и да ги пуштам, ако има друга фора кажиАбе, симни си бс плеер сам ти дава преводи на кој јазик сакаш. И друг пат сум ти кажувал ова
Абе симав и сега одам на она load subtitles и ми се понудува да бирам и само англиски ми дава сабтитл, тоа е дека нема српски или нешто не се снаоѓам? Јас знам да симињам за секоја епизода и да ги пуштам, ако има друга фора кажи
Знаете кои се овие ликови?
![]()
![]()
Друго нешто,
Слоганот на Дани од серијава, HBO го имаат на мајца стаено. Некој училишен професор од САД, стаил слика на интернет од ќерка му како ја носи мајцава дур вежба јога. Бил избркан од работа, од училиштето.
Имено, како што разбрав, слоганот бил во спротивност со глобалните напори/кампањи кои се преземени да не се дешаваат Колумбајни и затоа го избркале.
Друго нешто,
Слоганот на Дани од серијава, HBO го имаат на мајца стаено. Некој училишен професор од САД, стаил слика на интернет од ќерка му како ја носи мајцава дур вежба јога. Бил избркан од работа, од училиштето.
Имено, како што разбрав, слоганот бил во спротивност со глобалните напори/кампањи кои се преземени да не се дешаваат Колумбајни и затоа го избркале.
http://www.podnapisi.net/Абе симав и сега одам на она load subtitles и ми се понудува да бирам и само англиски ми дава сабтитл, тоа е дека нема српски или нешто не се снаоѓам? Јас знам да симињам за секоја епизода и да ги пуштам, ако има друга фора кажи
Преку инфото од фајловите на сликите виде?Дани и Кетлин, така?
Преку инфото од фајловите на сликите виде?
Ова не е баш точно.Џофри цело време пиеше од својот кралски пехар со драги камења - поклон од Мејс, предходно дента, за време на доручекот..