Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
10151381_504087773036188_7525355714137513548_n.jpg

Знаете кои се овие ликови?

tamzin.jpg

ehle.png

Друго нешто,
Слоганот на Дани од серијава, HBO го имаат на мајца стаено. Некој училишен професор од САД, стаил слика на интернет од ќерка му како ја носи мајцава дур вежба јога. Бил избркан од работа, од училиштето.
Имено, како што разбрав, слоганот бил во спротивност со глобалните напори/кампањи кои се преземени да не се дешаваат Колумбајни и затоа го избркале.

Последно уредено:
Ја симнав прва сезона и ако може некој да ми даде даде линк тука или во пп од каде да симнам преводи точни што не каснат за првата сезона или за цела серија (до кај што е излезена). Може превод на српски, хрватски сеедно..

Ја симнав прва сезона и ако може некој да ми даде даде линк тука или во пп од каде да симнам преводи точни што не каснат за првата сезона или за цела серија (до кај што е излезена). Може превод на српски, хрватски сеедно..

Абе, симни си бс плеер сам ти дава преводи на кој јазик сакаш. И друг пат сум ти кажувал ова

Абе, симни си бс плеер сам ти дава преводи на кој јазик сакаш. И друг пат сум ти кажувал ова
Абе симав и сега одам на она load subtitles и ми се понудува да бирам и само англиски ми дава сабтитл, тоа е дека нема српски или нешто не се снаоѓам? Јас знам да симињам за секоја епизода и да ги пуштам, ако има друга фора кажи

Абе симав и сега одам на она load subtitles и ми се понудува да бирам и само англиски ми дава сабтитл, тоа е дека нема српски или нешто не се снаоѓам? Јас знам да симињам за секоја епизода и да ги пуштам, ако има друга фора кажи

Имаш доле лево да избереш јазици мислам

Знаете кои се овие ликови?

tamzin.jpg

ehle.png

Друго нешто,
Слоганот на Дани од серијава, HBO го имаат на мајца стаено. Некој училишен професор од САД, стаил слика на интернет од ќерка му како ја носи мајцава дур вежба јога. Бил избркан од работа, од училиштето.
Имено, како што разбрав, слоганот бил во спротивност со глобалните напори/кампањи кои се преземени да не се дешаваат Колумбајни и затоа го избркале.

Дани и Кетлин, така?

Друго нешто,

Од тоа што го прочитав, ако е причина за бркање од работа, треба десеткратно да се зголеми невработеноста глобално ако сите по тие правила суспендираат луѓе. Во ек на глобална криза, навистина паметна одлука. Не знам кој им е проблемот на овие од факултетов, но ова ми мириса како да чекале нешто за да го отпуштат човеков. Глупости на кило.

http://www.podnapisi.net/
Барај во опис да го има целосното име на фајловите што си ги симнал.
Ако ти се HDTV ќе бараш таков превод, ако ти се БлуРеј ќе бараш да пишува дека преводот е за таа верзија[DOUBLEPOST=1397917640][/DOUBLEPOST]Баш тоа што го мислев, сега случајно читам дека било точно.

На свадбата во првиот ред беше братот на Џофри (ако не сум грешка) кој што сега го глуми истото дете што го глумеше оној заробениот братучед кој што прашуваше дали е вистина дека Роб Старк кога е полна месечина се претвара во волк.

Последно уредено:
Џофри цело време пиеше од својот кралски пехар со драги камења - поклон од Мејс, предходно дента, за време на доручекот..
Ова не е баш точно.
Џофри цело време пиеше од својот пехар, но тоа не беше големиот подарок-од-Мејс-пехар, туку друг по мал.[DOUBLEPOST=1397952906][/DOUBLEPOST]
10156003_10203931632237390_2429581083191114707_n.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom