Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе сака ли некој во ПП да ми прати линк со добра снимка од втората епизода ,плс
по можност торент

Ми се чини или сезонава многу е сменета шминката? Ко нови ликови да гледам.

Малце е глупо што минатата сезона заврши така што сите добија писма за White Walkers и беа вознемирени и кажаа дека тоа е најбитно, за да овие први 2 епизоди не ги ни спомнат нив и си продолжат како да нема ништо.
Посебно делот со Станис. Тој решително рече дека војната за тронот нема смисла кога постои опасноста од север. А сега на почетокот на оваа сезона како сето тоа да се заборави.

Ми се чини или сезонава многу е сменета шминката? Ко нови ликови да гледам.
Гардеробата е сменета + сценографијата, на посветли тонови одат.

Морам да искоментирам, одличен старт, најмногу ми се допадна.

Еписоде ту, уфф и без да ги читам книгите знаев, ама не типував кога точно, таа сцена беше ЕПИК што не ги забдлежав ниту цицките, најдобра досега.

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

И ако се деси, за шо ќе се збори понатака? Полека бе, уживајте, нека трае серијата што е можно подолго. Ај да нема шо да се дешава у меѓувреме па да дојдат овие океј, ама вака не знам шо сте запнале со змејови и WW.

Не мора да се деси, искрено јас појше уживам во Вестерос и во борбата за тронот и сакам тоа да потрае што повеќе. Ама луѓето кои ја прават серијата во клучни моменти ги ставаат вајт вокерите. Првата сцена од пилотот беше за нив. Последната сцена од мислам втората сезона исто. И ние ќе се попалиме, а после нигде ги нема.

Мене па најинтересни ми се случкиве во Кингс Лендинг, што знам, се може и без грдите :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1397810961][/DOUBLEPOST]
Омилена сцена со Ленка, како и се менува гласот од реченица во реченица, од културна и фина се полни со цинизам, гнев и омраза и на крај и дава жолт картон :icon_lol: :cuc:

Последно уредено:
недела вечер почнав да гледам, до втора сезона 4 епизода сум

Glorious+_ff4554034ad673793e1bf821f20a5641.gif
Мене вака ми се деси кога почнав да ја гледам, у недела вечер накај 11 викам ај да глеам првава епизода ( ова беше некаде период од 2 недели по крајот на прва сезона ) да видам што е хајпов и потењево, па може ќе и дадам шанса, сабајлето у 8 мајка ми влада да усисава и реков иди у три лепе усисавај тераса губи ми се од соба и ти и усисивачот и џогерот и кучево губи ми го умара.
Сега терам епизода по епизода ради спојлериве, али и сеа Џену успеа да ме спојлериша, a ja мерајклиски ја чекам на хабео да ја глеам вечерта, не сакам на писи, иам голем телевизор у соба, јака слика, дека од Водно сум, затоа, али џабе бе ...
Како поминува времево мислам дека неизбежни се спојлериве, ја ќе почнам книгиве да ги читам, башка што серијава до 2020 ќе трае ако им текне уште една книга да ја делат на 2 сезони, значи не е можно денес да не го јадеш спојлерот, башка што почнаа намерно на рандом места да ги ставаат, другар за Џофри беше спојлнат на слика од anvegers пред ебани месец дена, нешто на форум уствари за Марвел читал и оооп, овој спојлер, од никаде ...

џабе и стратегијата од Тед ако ја терам, од HIMYM, кога не сакаше да го дознае резултатот од рагбито, пак кога најмалце ќе очекуваш, ќе видиш у Понеделник статус од Џену и матер ќе ти се ебе, ебате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom