Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Game.of.Thrones.S04E02.720p.HDTV.x264-2HDЌе сака ли некој во ПП да ми прати линк со добра снимка од втората епизода ,плс
по можност торент
Посебно делот со Станис. Тој решително рече дека војната за тронот нема смисла кога постои опасноста од север. А сега на почетокот на оваа сезона како сето тоа да се заборави.Малце е глупо што минатата сезона заврши така што сите добија писма за White Walkers и беа вознемирени и кажаа дека тоа е најбитно, за да овие први 2 епизоди не ги ни спомнат нив и си продолжат како да нема ништо.
Гардеробата е сменета + сценографијата, на посветли тонови одат.Ми се чини или сезонава многу е сменета шминката? Ко нови ликови да гледам.
И ако се деси, за шо ќе се збори понатака? Полека бе, уживајте, нека трае серијата што е можно подолго. Ај да нема шо да се дешава у меѓувреме па да дојдат овие океј, ама вака не знам шо сте запнале со змејови и WW.
Мене вака ми се деси кога почнав да ја гледам, у недела вечер накај 11 викам ај да глеам првава епизода ( ова беше некаде период од 2 недели по крајот на прва сезона ) да видам што е хајпов и потењево, па може ќе и дадам шанса, сабајлето у 8 мајка ми влада да усисава и реков иди у три лепе усисавај тераса губи ми се од соба и ти и усисивачот и џогерот и кучево губи ми го умара.недела вечер почнав да гледам, до втора сезона 4 епизода сум
![]()