Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ах, Дорна е друга приказна во многу нешта.Па и секој благородник во Дорна да има по три-четири копилиња (што е невозможно), пак не би се собрале 10.000 Санд-ви таму.![]()
Реално подобра му е брадата.
Добро де, така и идело зборот мождаПа и секој благородник во Дорна да има по три-четири копилиња (што е невозможно), пак не би се собрале 10.000 Санд-ви таму.![]()
и уште и scumbag капче си носиОберин има брада ко да е 1ва година средно. Поубо нека ја среди како Џони Деп отколку вака како кактус да е.
Wot > Oberyn[DOUBLEPOST=1397655141][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 89604
За 4 дена ги изгледав сите епизоди, што да кажам, најдобрата серија што сум ја следил, се надевам ќе биде безкрајна, серија наоравена за мој вкус, гледајќи не знаев дали да се смеам или да се нервирам затоа што епизодите ми беа како 5 мин.
Сцената со убивањето на Роб беша меѓу најемотивните сцени што некогаш сум ги гледал. А за Џофри за момент верував дека прави некоја невкусна шега, ни на памет не ми падна дека ќе го отрујат.
И треба да ти биде криво, фантастично е кога немаш поим што се случува, а ова серија е далеку од предвидлива. Би ми било жал до крајот на животот ако книгите би ги читал прво, дури не знам дали после серијата воопшто ќе ги читам.Ааа значи ти ич не си бил спојлерисан, супер. До негде ми е криво мене што го имам прочитано серијалов и што ги знаев сите пресврти пред да се десат, али тоа е.
Златно правило: Кога има GoT, секој понеделник прво се гледа епизодата после се пушташ на социјални мрежи...инаку си наебал.Ја кога почнав да ја гледам појма нема што се дешаваше, не налетав ни на ниеден спојлер, дури и на форумов. За малце ќе јадев спојлер и ќе си ја расипев последната епизода заради Фросе на фејсбук што имаше објавено уште во 12 сабајле после излегување на епизодата, ама коа видов дека нешто пишала изгасив фејс моментално и веднаш ја пуштив да се симнува. Така да досега, mission of avoiding spoilers - succesful.
не беше 12, 4 беше негдеЈа кога почнав да ја гледам појма нема што се дешаваше, не налетав ни на ниеден спојлер, дури и на форумов. За малце ќе јадев спојлер и ќе си ја расипев последната епизода заради Фросе на фејсбук што имаше објавено уште во 12 сабајле после излегување на епизодата, ама коа видов дека нешто пишала изгасив фејс моментално и веднаш ја пуштив да се симнува. Така да досега, mission of avoiding spoilers - succesful.