Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
недела вечер почнав да гледам, до втора сезона 4 епизода сум

Glorious+_ff4554034ad673793e1bf821f20a5641.gif

Мене само ме нервира тоа билдањето на секс тензија меѓу Даахаааарио и Калиси, кога е очигледно дека ќе се бенгнат.

Ќе ...? Што те прави да мислиш дека веќе не се случило истото?[DOUBLEPOST=1397678328][/DOUBLEPOST]
Мастер Емон, не и е дедо, туку прадедо.
Тоа е една од грешките во серијата за кои пишував пред една две страни.

Мастер Емон (во некоја прошла сезона) рече дека брат му Ег (т.е. Егон), бил татко на Лудиот Крал Ерис. Но, не е така. Емон е 120 години стар и брат му Егон (истиот од Dunk&Egg) е всушност татко на Џаехерис Втори, кој е татко на Ерис. Во серијата решиле Џаехерис Втори да го рипнат (веројатно за да биде по просто).

Самиот Мартин кажа дека продуцентите прават кондензација на ликовите бидејќи ги има премногу. Спојувајќи два до три лика во еден. Една од големите разлики помеѓу ТВ серија-литература. Слично нешто мислам дека прават и со Подрик најверојатно.

Последно уредено:
Да ја завршел Дарио работата немаше да и дава трендафили :)

Кај нас може е традиција пред да падне секс машко да се додворува со цвеќиња. Во Westeros тоа се случува после сексот.

Во приказната има многу ситуации кога можеле и сигурно го направиле тоа :).

Ме ебаа ме спојлнаа...ебате народот ебате...

Кај нас може е традиција пред да падне секс машко да се додворува со цвеќиња. Во Westeros тоа се случува после сексот.

Во приказната има многу ситуации кога можеле и сигурно го направиле тоа :).

Според однесувањето на двајцата, јас би рекла дека не го направиле тоа. Очигледно е дека се свиѓаат, ама ништо конкретно.

Леле како се викаше слугинката на Калиси, со афро фризурата? Никако да ми текне.

Ме ебаа ме спојлнаа...ебате народот ебате...

Предлог - држи се на страна од Фејсбук, Твитер, Тумблр, Редит и сл. кога имаш епизода во исчекување. Заеби, кога имаш сезона цела за гледање. Единствен начин да избегнеш спојлери.

PS: тука го додавам и chat-от на овие live stream каналиве. Избегнувај го. Така ме спојлнаа за смртта на Џофри.[DOUBLEPOST=1397685677][/DOUBLEPOST]
Според однесувањето на двајцата, јас би рекла дека не го направиле тоа. Очигледно е дека се свиѓаат, ама ништо конкретно.

Леле како се викаше слугинката на Калиси, со афро фризурата? Никако да ми текне.

Ако ти така велиш :D.

Инаку типката е Missandei.

Последно уредено:

Missandei_season_3_ep_1.jpg

??? Мисандеи :love::love::love:

Не знам зошто, ама мислам дека неколку сезони, можеби и никогаш нема да дознаеме кој беше виновникот за најсреќната ситуација во серијава. :)

Не знам зошто, ама мислам дека неколку сезони, можеби и никогаш нема да дознаеме кој беше виновникот за најсреќната ситуација во серијава. :)
Која среќна ситуација? Тој на сноу другарот, бебето и таа?

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Предлог - држи се на страна од Фејсбук, Твитер, Тумблр, Редит и сл. кога имаш епизода во исчекување. Заеби, кога имаш сезона цела за гледање. Единствен начин да избегнеш спојлери.

PS: тука го додавам и chat-от на овие live stream каналиве. Избегнувај го. Така ме спојлнаа за смртта на Џофри.[DOUBLEPOST=1397685677][/DOUBLEPOST]

Ако ти така велиш :D.

Инаку типката е Missandei.
Абе за да не се спојлнам треба да се избришам од сајбер животов.
Искоментирав на статус за GoT и бам одоздоле спојлер голем колку Монт Еверест...
Само се надевам дека ќе биде сезонава тоа...

Абе за да не се спојлнам треба да се избришам од сајбер животов.
Искоментирав на статус за GoT и бам одоздоле спојлер голем колку Монт Еверест...
Само се надевам дека ќе биде сезонава тоа...
Ако ти е полесно пиши ми го по ПП и ќе ти олеснам/отежнам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom