Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Правила:

1. Отворен спојлер во оваа тема е втор најбрз начин да добиете бан на Филм и ТВ, после јадење бурек на фан-клуб Ане. Секој спојлер мора да биде ставен во таг.

Нов сум на форумов, не сум сигурен како се ставаат работи во таг. Помош ениван?

Не се секирај не мора да ги почитуваш правилата ако не ти се допаѓаат ;)

Не ми е само за овде :) Општо, сакам да си знам :)
--- надополнето: 5 јуни 2013 во 20:55 ---

Не ми е само за овде :) Општо, сакам да си знам :)

941276_373418776103107_1122098857_n.jpg

Оф топик ама нејќам да влезам у темана за книгите за да не се спојлнам.

Дали може некој да ми каже кај нас од каде можам да го купам цел сет ама да има нешто како бонус (мапа, дополнителни работи како некои книжиња со сите ликови итн итн.)
И колку чини

Nemoj samo nesto od knigive da si stavil, red wedding ke ti pravime a cigani u pozadina rains of castamere ke ja svirat.

Него читам за крајов се запаливте, исто кога деца кога ке видат цреша, па нели не сакате акција во серијава а?
Калиси од омилена на неомилена ми станува, без војна да добиваш такви територии, дај те молам што е ова плејстејшн ?

Стварно немам коментар, дури сега ја гледам епизодава, претходно не влегов на темава како и при излагање на секоја епизода, ама епизодава беше срцепарачка. Срцево ми прерипаше за време на свадбата, уште кога ја пуштија песната на Кастимир знаев дека нешто ќе се деси, очекував да заврши со колење на принцезата, и тоа беше брутално, директно у стомак кај бебето, ама ова отпосле беше епик, нешто невидено, нешто најгадно и најболно ever seen. Како се осеќам сега неможам да ви објаснам, бетер и од 2009та кога Џон Тери промаши пенал и се лизна ко сељак, најлошо, стварно не знам што да кажам, фали сега уште и во ББ да го убијат Хајзенберг и ондак да се фрлам на ајкули.
...:place:

Мене ми изгледа дека Мартин ја врти работата да ги направи Ариа и Санса ептен психопати и на крај да ги гледаме Ланистерс како жртви. Волку трауми за деца не е здраво, посебно за Ариа, се по список има да ги испотепа, а Санса од мирна и глупа најмногу ќе ги уништи.
Мартин сигурно ќе не потсети на народната "Подалеку од женска беља" :)

Мене ми изгледа дека Мартин ја врти работата да ги направи Ариа и Санса ептен психопати и на крај да ги гледаме Ланистерс како жртви. Волку трауми за деца не е здраво, посебно за Ариа, се по список има да ги испотепа, а Санса од мирна и глупа најмногу ќе ги уништи.
Мартин сигурно ќе не потсети на народната "Подалеку од женска беља" :)

Санса ако го убие Џофри кај мене во книга избришана и е цела глуопоќа.

Се си мислам дека тоа свиркањето на Тајрон не е туку така мислам дека и тој ќе му прекурчи веќе што цела фамилија го третираат ко гомно и или ќе ги заебе јако или ќе си напушти. А и не верувам дека ако Санса почне да ги сотрува од внатре дека тој ќе биде на списокот,единствен Ланистер што се покажал колку толку ко човек.

Него читам за крајов се запаливте, исто кога деца кога ке видат цреша, па нели не сакате акција во серијава а?
Калиси од омилена на неомилена ми станува, без војна да добиваш такви територии, дај те молам што е ова плејстејшн ?

Мислиш дека земја може да се освои само со војска?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom