Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Туку да може да му ја вратат старата фаца на Џакен Хагар кога ќе се појави.
You likey, а?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Туку да може да му ја вратат старата фаца на Џакен Хагар кога ќе се појави.
Правила:
1. Отворен спојлер во оваа тема е втор најбрз начин да добиете бан на Филм и ТВ, после јадење бурек на фан-клуб Ане. Секој спојлер мора да биде ставен во таг.
Не се секирај не мора да ги почитуваш правилата ако не ти се допаѓаатНов сум на форумов, не сум сигурен како се ставаат работи во таг. Помош ениван?
Не се секирај не мора да ги почитуваш правилата ако не ти се допаѓаат![]()
Не се секирај не мора да ги почитуваш правилата ако не ти се допаѓаат![]()
Nemoj samo nesto od knigive da si stavil, red wedding ke ti pravime a cigani u pozadina rains of castamere ke ja svirat.Нов сум на форумов, не сум сигурен како се ставаат работи во таг. Помош ениван?
Мене ми изгледа дека Мартин ја врти работата да ги направи Ариа и Санса ептен психопати и на крај да ги гледаме Ланистерс како жртви. Волку трауми за деца не е здраво, посебно за Ариа, се по список има да ги испотепа, а Санса од мирна и глупа најмногу ќе ги уништи.
Мартин сигурно ќе не потсети на народната "Подалеку од женска беља"![]()
Него читам за крајов се запаливте, исто кога деца кога ке видат цреша, па нели не сакате акција во серијава а?
Калиси од омилена на неомилена ми станува, без војна да добиваш такви територии, дај те молам што е ова плејстејшн ?
E ne na lepe oci ke osvoji.Мислиш дека земја може да се освои само со војска?
E ne na lepe oci ke osvoji.
E ne na lepe oci ke osvoji.