Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку тапа ми е што не прикажаа уште борба кога Калиси го заземаше градот, тапа се.

Немаше борба во Јункаи, освен онаа која ја видовме со Џора, Греј Ворм и сељакот Дарио. Робовите од градот самоволно решија да и` се придружат на Калиси и претпоставувам дека тие сами си се погрижиле за газдите.

Немаше борба во Јункаи, освен онаа која ја видовме со Џора, Греј Ворм и сељакот Дарио. Робовите од градот самоволно решија да и` се придружат на Калиси и претпоставувам дека тие сами си се погрижиле за газдите.

Мислев на тоа кога ги опкружија, барем уште една борба да прикажеа, дека тоа стварно му фали на серијава. Голем дел од фановите очекуваат битки, војни... во главава си правам филм како би изгледала битка во стил на Lord of the Rings :drk:

Океј, битките се скапи, сфаќам тоа, а од друга страна глумата и дијалозите се епски и повеќе се става акцент на тоа, ама сите знаеме дека серијава би била чисто совршенство кога барем на 2-3 епизоди би имало по некоја мега-пресметка :)

Мене па битките не ме палат многу. Шо знам тоа со Blacwater bay лани и ефектите воопшто не ме импресионираше а ги коштало колку сите други 9 епизоди заедно. Сеа дека е јако, е јако ама не е нужно. Ова е тоа што се бара, тензија, сплетки и пиздарии преку секоја граница.

п.с. дај некој нека најде gif кај што Тирион или кој било го шамари Rose Bolton, ко тој со Џофри. Тоа е потребно сега!

Дај некој фотошопер нека среди барем, нека го смени Џофри со Болтон! :D

Помина спојлерот што го знаев, сега за понатаму знам нешто што е можно да се случи, ама ништо толку битно. Е тек сега муабет за GOT не правам со никој шо ги има читано книгите.

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ
ЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ
ЕЛЕЛЕЛЛЕ
ЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕ
ЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛ

Edmure Tully - doesn't matter had sex

„Сите ќе умрете.“
„Знам. Директорот Џ.Р.Р. Мартин ми кажа“

:eek:

Ја сум уште у у у ууу ууууууу ШОК!

1suuu.jpg

Овие што многу јадат бурек во стилот: ова ќе направиме, она ќе направиме, редовно го кркаат. Исто и Кал Дрого имаше мотивирачки говор во кој велеше дека ќе го премине морето и во знак на љубов кон Калиси велеше дека ќе има сексуални односи со жените на непријателите... и после умре од инфекција.

Ова е веќе предвидливо како во хорор кога ќе кажат: Веднаш се враќам.
Или имаат секс.

Очекував дека Талиса ќе избега бидејќи е предавник во книгата и се вика Џејн Вестерлинг.
Така ќе имаше повеќе смисла тоа шо го кажа Карстарк.

Тоа се само заговори на фановите.
Нигде нема доказ дека е или не е предавник.
И ова е тема за серијата, никого не занима Талиса у книгата дали е предавник или е куртизана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom