Game of Thrones

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Северна крвава свадба - Starks edition!!!

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Сега мислам дека подобро ќе беше да бев барем малку спољерисан за сценава. Инфаркт ќе ме стрефеше на лице место дури гледав.
Ништо ни имав прочитано ни видено ни свадби ни погреби, табула раса.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Сега мислам дека подобро ќе беше да бев барем малку спољерисан за сценава. Инфаркт ќе ме стрефеше на лице место дури гледав.
Ништо ни имав прочитано ни видено ни свадби ни погреби, табула раса.

ke ideme na terapii celo leto :)))

Џ

ЏинЏер

Гостин
Што по ѓаволите се издешава епизодава?!? :eek:
Одам да си ги излечам траумите па ќе ја пуштам да ја изгледам уште еднаш... ваква епизода од прв пат не можеш целосно да ја доживееш :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.971
Поени од реакции
57.779
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.793
Поени од реакции
11.854
Не дека беше нешто интересен Роб, немав појма што ќе се деси, никаков спојлер фала богу.
Ептен одеднаш дојде, срце ќе ме мавнеше. Језда се насетуваше низ целата свадба ама не мислев до толку.

Како не го измасакрираат вака случајно пример Џофри?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.751
Поени од реакции
34.362
150 spojleri do sea, za ovaa, za slednata, za krajot.. pa.. ebete se.

Bran inace mu davate mok demek zivotincinja, luge kontroliral... am zmejovi?

Mada sigurno ke go jade.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.770
Поени од реакции
52.744
Не ви текнува дека Болтон и со Џејми кога седеше одби да пие вино? Не ми беше мене тоа чудно.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Мелисандра и Станис се криви :D
Вештерката направи некоја пиздарија со пијавиците, Роб, Џофри и Грејџој нешто ќе им се деси, така да тоа очекувам во 10та епизода.

Инаку се тешам со тоа што Бран очигледно има голема моќ, Сноу ваљда ќе ги предводи Старкс и не можам да заборавам кога Мелисандра и рече на Ајра дека во нејзините очи глеа како ќе ги потепа сите. Инаку тапа ми е што не прикажаа уште борба кога Калиси го заземаше градот, тапа се.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.971
Поени од реакции
57.779
Немавме време да изгугламе :cautious:
Ти бе стварно не си модератор веќе? :eek: Дај разбанирај ова ако гавранов пратен од Винтерфел ми донел лажни информации.

У пичку материну, сега постојано ми текнуваат сцени од минативе сезони каде што се ова е поврзано. Болтон го планираа ова уште од минатата сезона, каква изиграност човече. :cuc:

Толку многу испити за спремање, а толку многу голема желба пак да ги гледам претходниве епизоди! :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom