Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Северна крвава свадба - Starks edition!!!

Сега мислам дека подобро ќе беше да бев барем малку спољерисан за сценава. Инфаркт ќе ме стрефеше на лице место дури гледав.
Ништо ни имав прочитано ни видено ни свадби ни погреби, табула раса.

Сега мислам дека подобро ќе беше да бев барем малку спољерисан за сценава. Инфаркт ќе ме стрефеше на лице место дури гледав.
Ништо ни имав прочитано ни видено ни свадби ни погреби, табула раса.

ke ideme na terapii celo leto :)))

Не бе уште не ми се верува :mad:

Што по ѓаволите се издешава епизодава?!? :eek:
Одам да си ги излечам траумите па ќе ја пуштам да ја изгледам уште еднаш... ваква епизода од прв пат не можеш целосно да ја доживееш :D

Не дека беше нешто интересен Роб, немав појма што ќе се деси, никаков спојлер фала богу.
Ептен одеднаш дојде, срце ќе ме мавнеше. Језда се насетуваше низ целата свадба ама не мислев до толку.

Како не го измасакрираат вака случајно пример Џофри?

150 spojleri do sea, za ovaa, za slednata, za krajot.. pa.. ebete se.

Bran inace mu davate mok demek zivotincinja, luge kontroliral... am zmejovi?

Mada sigurno ke go jade.

Не ви текнува дека Болтон и со Џејми кога седеше одби да пие вино? Не ми беше мене тоа чудно.

Мелисандра и Станис се криви :D
Вештерката направи некоја пиздарија со пијавиците, Роб, Џофри и Грејџој нешто ќе им се деси, така да тоа очекувам во 10та епизода.

Инаку се тешам со тоа што Бран очигледно има голема моќ, Сноу ваљда ќе ги предводи Старкс и не можам да заборавам кога Мелисандра и рече на Ајра дека во нејзините очи глеа како ќе ги потепа сите. Инаку тапа ми е што не прикажаа уште борба кога Калиси го заземаше градот, тапа се.

Немавме време да изгугламе :cautious:

Ти бе стварно не си модератор веќе? :eek: Дај разбанирај ова ако гавранов пратен од Винтерфел ми донел лажни информации.

У пичку материну, сега постојано ми текнуваат сцени од минативе сезони каде што се ова е поврзано. Болтон го планираа ова уште од минатата сезона, каква изиграност човече. :cuc:

Толку многу испити за спремање, а толку многу голема желба пак да ги гледам претходниве епизоди! :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom