Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Во трејлерот за наредната епизода Jorah се бори со некого. Ако го скинат ќе им ебам матер на HBO и на Мартин! :D

Би требало да го нападнат градот.

Одлична епизода. Си ја изгледав уште еднаш.

^ А ти да прекинеш да збориш за тоа што го има во книгите? Спојлери за епизоди се прават а не за книгата, која е забранета тука!

Шо е финтата со спојлерот?

Мислам дека таков таг треба да има само кога новата епизода е свежо-излезена. Во спротивно, многу јасно дека спојлерот се однесува на книгите, што е забрането на темава. Или се лажам?

Шо е финтата со спојлерот?

Мислам дека таков таг треба да има само кога новата епизода е свежо-излезена. Во спротивно, многу јасно дека спојлерот се однесува на книгите, што е забрането на темава. Или се лажам?
Не се лажеш, после гледање тема нормално е да отвориш спојлери затоа што некои работи од последната епизода се дискутираат во таг.

За книгата не треба ништо да има, ни во спојлери ни во неспојлери.

Не се лажеш, после гледање тема нормално е да отвориш спојлери затоа што некои работи од последната епизода се дискутираат во таг.

За книгата не треба ништо да има, ни во спојлери ни во неспојлери.
Го знам тоа, ама пак чудно ми паѓа кога ќе го видам тагот, да не речам се потресувам.

Нели, темава има многу нејасен наслов, особено она „Читај прв пост“.

Инаку, сите зборите дека Сноу и Роб се досадни, ама мене Брен ми е подосаден од нив заедно. Затоа последнава епизода има голем плус од мене, помеѓу другото. Особено ме нервира Џоџен, кој ме потсеќа на „мистериозните“ ликови од Lost, од типот на „знам се`, ама не откривам ништо“. Во право беше Оша кога се изнервира и Ходор кога рече „Ходор“.

и Ходор кога рече „Ходор“.
:pos: :pos::pos:

yG8cI.gif

Пак фраерлук а? Дај да подзачистиме малку, се накотија спојлери ко гремлини.

Wooooot. Една недела пауза. :notworthy:

Еве едно интересно интервју со Малисандра (Малисандре) како и да се чита на македонски !

2 недели пауза? тек сега ќе нема што да се гледа....

Новата епизода ќе се емитува на 2 јуни (кај нас на 3 рано).

Прејака епизода, екстра дијалози фрчеа епизодава. Вчера на матурска прослава се убив мислејќи што и како ќе се деси затоа што го имав изгледано трејлерот, и вредеше тупењето глава средe играње и пиење. :D Доста поинтересна епизода од предходниве, имаше повеќе конкретна акција отколку вовед во ликови и идни дешавки, и беше екстра. Мене новиот лик Дарио ми е ептен кул она, ми делуе на спремен типац, типувам дека баш он ќе го спаси Џора.
Калиси, whata beatiful tits. Go girl! Плус голем за епизодава поради моментов.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom