Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Сега за сега се оди како што си предвидов(ме). :свиркам:

Нема појаки ликови од овие на истокот, нема! :cuc:

Епизода без Џон Сноу е многу поинтересна, не? :D

Туку, жал ми падна за Ser Jorah. :(

Ај со Баристан можеше да се јаде за Калиси, ама кај се појави сеа овој тарзанов! :mad:

Јас па дури сега разбрав дека Џора му бил син на оној главнион од ренџерите. :)

Шо цициња, предтоа ја усликавме сите во рим џаб сцена со тој. Цициња..

The gods gave men two gifts to entertain ourselves before we die,
the thrill of fucking a woman who wants to be fucked and the thrill of killing a man who wants to kill you.
:cuc:

За мене најјака епизода сезонава!!!
7Ge9FAk.jpg

Поправено.

Updated (морав....)

^ Го прочитав со неговиот глас, кој иначе е еден од најдобрите што сум го слушнал општо.

Capture.JPG

:vozbud:

и тетка Мелисандре исто (покрај другите нејзини предности секако). :X3:

Е ова е веќе епизода на нивото што треба да го има ГоТ. А не тука ми мрчите карактери-шмарактери. Ене го дебитантот, покажа карактер во само една епизода. Може серијава да оди многу подинамично, и мора.

Инаку ја ќе си навивам за Сер Џора да му ги скине ушите на Дарио, конфликт ќе има порано или подоцна. Сер Џора ќе го извади мечот, Дарио ќе го извади мечот...

Е ова е веќе епизода на нивото што треба да го има ГоТ. А не тука ми мрчите карактери-шмарактери. Ене го дебитантот, покажа карактер во само една епизода. Може серијава да оди многу подинамично, и мора.

Инаку ја ќе си навивам за Сер Џора да му ги скине ушите на Дарио, конфликт ќе има порано или подоцна. Сер Џора ќе го извади мечот, Дарио ќе го извади мечот...
А Џофри ќе го извади дрвениот "петел"!
BWC-5380-1.JPG

Во трејлерот за наредната епизода Jorah се бори со некого. Ако го скинат ќе им ебам матер на HBO и на Мартин! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom