Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ете го дебелиот white walker си стегна и ич око не му трепна,кои војни кои мачења бе white walker пап пап,крај. :cool: Калиси аууу мераци,мораа вака да не освежат,заслуживме сезонава. :D Тој гомнојадецот имаше нај-јаки/манјачки потези евер хахахаха тој другиот беше газда на Харчестер Јунајтед,очекував Карл Флечер да се убаци од негде. :icon_lol:
Тајрон е ѕвер,му го плесна на копилето,пијан пијан !

Јака епизода!!! 100 души ме испојлерисаа последниов период, ама пак ми е преинтересно.(y)

тој другиот беше газда на Харчестер Јунајтед,очекував Карл Флечер да се убаци од негде. :icon_lol:

Затоа ми беше познат! Прашант Датани копилето! :D

Интересен нов лик.

dario+1.jpg

Многу голотија и експлицитност сезонава. Ми лајк ит ! Си читаш што се дешава и по некоја цицка си гледаш . (y)

znaci kakov gz e ovaa malava...site ja vadat od razni govna....sea kuceto ja spasi...

Како успеа дебелиот да го заборави ножот?:tapp:

Кажувајте кој е актерот кој ќе и биде дечко на Калиси? :vozbud:

Оваа епизода некако ми беше просек, освен крајот. Калиси сега има 2000 + војници на нејзина страна под услов да не и го свртат грбот, Тирион и Серсеи се дават во мизерија.

Интересна епизода,Серсеи ја вознемири малце Марџери со причата за House Reyne,Марџери е опасна но и Серсеи дефинитивно не е заебанција.
Сцената со Калиси гола беше бомбастична:love:
Новиот лик Дарио е заебан,јак убица со стил,ке биде интересно да се гледа во иднина типов.
А дебелиот кој дебил,го заборави најмокното оружје против ВВ,деген.:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom