Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Поправено.
И така е плод на инцест, не би ме зачудило и хермафродит да е.WITH A WOODEN COCK !
А Џофри ќе го извади дрвениот "петел"!Е ова е веќе епизода на нивото што треба да го има ГоТ. А не тука ми мрчите карактери-шмарактери. Ене го дебитантот, покажа карактер во само една епизода. Може серијава да оди многу подинамично, и мора.
Инаку ја ќе си навивам за Сер Џора да му ги скине ушите на Дарио, конфликт ќе има порано или подоцна. Сер Џора ќе го извади мечот, Дарио ќе го извади мечот...
But, but ,but .... mommy he is so cute and so rape-able.Џофри кога ќе го изеде мечот ќе биде омилена епизода на сите, оцена 10.0![]()
Е ова е веќе епизода на нивото што треба да го има ГоТ. А не тука ми мрчите карактери-шмарактери. Ене го дебитантот, покажа карактер во само една епизода. Може серијава да оди многу подинамично, и мора.
Инаку ја ќе си навивам за Сер Џора да му ги скине ушите на Дарио, конфликт ќе има порано или подоцна. Сер Џора ќе го извади мечот, Дарио ќе го извади мечот...