Божино
4815162342
Сцената со масата и распоредот на седење 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најверојатно ..сега барам и јас ..нема буквално ништо..Полу-офтопик прашање - Дали Zamunda ги избришале сите можни епизоди од Game of Thrones?
За најмалку интересна сцена би ја одбрал таа со броделот, не дека ми сметаа разголените убавици, туку мислам дека од толку квалитетни сцени оваа ми беше некако out-of-place и исфорсирана. Освен како plot-device и comic relief неможам моментално да насетам која друга улога ја имаше сцената и во кој контекст ни ја прикажаа. Претпоставувам D&D знаат каде тераат и сигурно не е ставена туку така.
.
Смеам да пишам на темава сега? Се едуцирав, гуглав, ги изгледав пак епизодите, ете ќе си го сменам јузерот во некое име од серијата. Зошто таквите владејат со темава, па ние отпадниците сме пилиња, а овие што се повнесени со серијата се чувствуваат супериорно над оние обичните...
На пола епизода заспав, ќе ја гледам на HBO после пак. Калиси почнува да ме нервира, а овој Мормонт страшно ми личи на Jason Statham. Можда и браќа се, ама не гуглав за тоа, ако ме осуди судов овде, спремен сум да ја издржам казната.
Ми изгледа како ова да е последен пат што го гледаме буцкото во серијава, а ептен фаца е. Крајот многу неочекуван за мене си викам пари се купуваат ама не било така порано
А мене не ми е јасно кое е типчето што му помогна на Грејџој, се појави и во предходната рече дека е пратен од сестра му на Грејџој ама не ми стои така