Mud
Aloysius Devadander Abercrombie
- Член од
- 4 мај 2012
- Мислења
- 4.266
- Поени од реакции
- 7.516
It's a /b/ thing.
More like a /tv/ thing.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
It's a /b/ thing.
да не знае некој книгите A Song of Ice and Fire каде може да ги најдам тука во Скопје во која книжара нема проблем ако се на Српски или Хрватски.. и да прв пат пишувам тука на тема немав видено дека постои т.е. не сум ни многу активен на кајгана и нет =) иначе ја глеам серијава редовно и мене пон. ми стана омилен ден =) иначе сеа мислам Теон педеров ќе ги потепа овие северњациве Бран што ги прати да бранат, дека пред да се качи на бродот му рекоа за да те поштуваат тие железњаците мора да се докажеш на борбено поле така да ќе има уште многу сплетки... и гледам зборите за свадби ја мислам дека ништо чудо Калиси и Роб да се венчаат не за џабе е A Song of Ice and Fire вуци и змаевипоздрав кајганаџии се слуашме
![]()
http://www.amazon.com/Books-Thrones-Feast-Crows-Swords/dp/0345529057Провери дали ги има во Икона (продавницата во Рамстор и на Рекорд), вчера поминав од таму и ја забележав петтата книга со тврди корици, но мислам дека беше на англиски. Провери. Инаку ако имаш дебитна/кредитна можеш да ги порачаш од Амазон, на кој сакаш јазик и формат (Hardcover, Paperback, Mass Market Paperback). Стигнуваат за ~20тина дена.
Интересни теории
Добредојде на Кајгана!
за арја зборија не го разбрав?