Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се надевам во вторава сезона ќе откријат која му е мајка на Сноу. Таа работа највеќе ме интересира засега![]()

Инаку глумецов кој го глуми Јофри е звер, толку добро го глуми (субјективно нели) што навистина те тера да го мразиш. А каков крал е кога само пие шамари, и тоа од џуџе и од мама!?![]()

Официјално Мартин го нема одкриено тоа ни во книгите, иако по интернетов кружи една многу издржана теорија. Моментално за сите е ова мистерија и се надевам ќе дознаеме повеќе барем од серијава, пошто наредната книга кој знае кога и дали ќе излезе...
Инаку глумецов кој го глуми Јофри е звер, толку добро го глуми (субјективно нели) што навистина те тера да го мразиш. А каков крал е кога само пие шамари, и тоа од џуџе и од мама!?![]()
А од сигурни извори имам слушнато дека глумецот што го глуми џуџето и во приватниот живот да ти бил џуџе... 
А од кај знаеш дека глуми. Може е стварно таков.А од сигурни извори имам слушнато дека глумецот што го глуми џуџето и во приватниот живот да ти бил џуџе...
![]()

А од кај знаеш дека глуми. Може е стварно таков.А од сигурни извори имам слушнато дека глумецот што го глуми џуџето и во приватниот живот да ти бил џуџе...
![]()
А која беше таа девојката со Тајрион дур лежеа на кревет? Оваа нешто збореше како градот и' смрдел и и се ебело...
), доста паметно „девојче“, Тирион реши да ја земе со него.Ех, помина цела година од тогашShae, „девојката за придружба“ која ја запозна у прва сезона (си требало да запамтиш), доста паметно „девојче“, Тирион реши да ја земе со него.
А и мене ме мрзеше да вадам дисковите и да ги пуштам старите епизоди за да се потсетам... Али сеа знам, thanks 
Јас без ЖенШен ќе мора сигурно да се потсетам ама со мерак пак ќе ја изгледам и првата сезона.Ех, помина цела година од тогашА и мене ме мрзеше да вадам дисковите и да ги пуштам старите епизоди за да се потсетам... Али сеа знам, thanks
![]()
No, It is a lie.А од кај знаеш дека глуми. Може е стварно таков.А од сигурни извори имам слушнато дека глумецот што го глуми џуџето и во приватниот живот да ти бил џуџе...
![]()

Вонбрачен син на Роберт Баратион..