Game of Thrones

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Ептен брзо ја ставиле, моментално се симнува. Пивото, доритосот и цигарите се спремни за зимата да дојде :vozbud:
Може линк по порака, неможам да најдам јас. :)

Body Electric

Del Rey
Член од
15 јуни 2011
Мислења
222
Поени од реакции
334
And the Game is back on...
Дефинитивно вредеше за чекањето (и неспиењето цела вечер).
Нема да откријам многу за оние кои не ја гледале епизодата, само ќе забележам дека настаните не се одвиваат хронолошки како што се одвиваа во книгата, меѓутоа кога ќе размислам мислам дека така е подобро за оние кои ги немаат читано книгите.
Ми се допадна како Сарис ван Хотен ја отелотворува Лејди Мелисандре - баш како што ја замислував додека ја читав A Clash of Kings.
The direwolfs се подобри во оваа сезона, за разлика од оние во првата.
И пријатно ме изненади појавувањето на Хана Мареј во првата епизода од втората сезона - воопшто не ја очекував и ми ја разубави вечерта.
Се надевам дека наскоро ќе ја качат и втората епизода на нет, затоа што мислам дека ќе ја има on demand.
Сè на сè - great comeback!

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
The cold winds have risen, and winter has finally come. Добра беше епизодата ептен, плус Дубровник изгледа феноменално. This night was definitely not dark and full of terrors.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.237
Поени од реакции
8.340
еротика пак ли има во 2 сезона?

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.121
Поени од реакции
9.069
Одлична прва епизода, без филер сцени. Не знам како им успева на овие од HBO али врв се, во саат време успеаа да ги представат новите ликови и да ја почнат приказната. Станис, Давос, Мелисандре се баш онака како што си ги замислував (посебно Станис - perfect match). Обрнете внимание на body language на ликовите - The devil is in the details.

Се на се задоволен од она што го видов, само кој ќе чека до наредна епизода аххх :)

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Downloading Game.of.Thrones.S02E01.720p.HDTV.x264-IMMERSE.mkv.
Најдолгите 20 минути досега

G

_Ghost_

Гостин
Одлична. И како и на почетокот на првата сезона, и сега сум малку збунет кој е кој од новиве, али ќе се разјасни со тек на време.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Се надевам во вторава сезона ќе откријат која му е мајка на Сноу. Таа работа највеќе ме интересира засега:)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Сега ќе дојде да ти каже некој, што веќе ја прочитал книгата:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom