Официјално Мартин го нема одкриено тоа ни во книгите, иако по интернетов кружи една многу издржана теорија. Моментално за сите е ова мистерија и се надевам ќе дознаеме повеќе барем од серијава, пошто наредната книга кој знае кога и дали ќе излезе...Се надевам во вторава сезона ќе откријат која му е мајка на Сноу. Таа работа највеќе ме интересира засега![]()
Нека пробаат уште еднаш, ако смеат!!!Инаку глумецов кој го глуми Јофри е звер, толку добро го глуми (субјективно нели) што навистина те тера да го мразиш. А каков крал е кога само пие шамари, и тоа од џуџе и од мама!?![]()
А од кај знаеш дека глуми. Може е стварно таков.Официјално Мартин го нема одкриено тоа ни во книгите, иако по интернетов кружи една многу издржана теорија. Моментално за сите е ова мистерија и се надевам ќе дознаеме повеќе барем од серијава, пошто наредната книга кој знае кога и дали ќе излезе...
Инаку глумецов кој го глуми Јофри е звер, толку добро го глуми (субјективно нели) што навистина те тера да го мразиш. А каков крал е кога само пие шамари, и тоа од џуџе и од мама!?![]()
А од кај знаеш дека глуми. Може е стварно таков.А од сигурни извори имам слушнато дека глумецот што го глуми џуџето и во приватниот живот да ти бил џуџе...
![]()
А од кај знаеш дека глуми. Може е стварно таков.А од сигурни извори имам слушнато дека глумецот што го глуми џуџето и во приватниот живот да ти бил џуџе...
![]()
Shae, „девојката за придружба“ која ја запозна у прва сезона (си требало да запамтишА која беше таа девојката со Тајрион дур лежеа на кревет? Оваа нешто збореше како градот и' смрдел и и се ебело...
Ех, помина цела година од тогашShae, „девојката за придружба“ која ја запозна у прва сезона (си требало да запамтиш), доста паметно „девојче“, Тирион реши да ја земе со него.
Јас без ЖенШен ќе мора сигурно да се потсетам ама со мерак пак ќе ја изгледам и првата сезона.Ех, помина цела година од тогашА и мене ме мрзеше да вадам дисковите и да ги пуштам старите епизоди за да се потсетам... Али сеа знам, thanks
![]()
No, It is a lie.А од кај знаеш дека глуми. Може е стварно таков.А од сигурни извори имам слушнато дека глумецот што го глуми џуџето и во приватниот живот да ти бил џуџе...
![]()
Аман со спојлерите, само ми правите клик повеќе во животов. Ако некој ја нема гледано најновата епизода, што има да влага на темава?Вонбрачен син на Роберт Баратион..