Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
60.000 полуспремни њуфегс vs 40.000 Дотракијци

winter is coming...

И ја претпоставував дека ќе го заебе на крај. Ама се мислам дека Ned Старк ќe го земе престолот а не тој копиљот.

Па и самиот му рече дека голема грешка е што му верува а го осетив дека е лошко уште кога ги учеше курвите, се очекуваше од него такво нешто али не толку брзо!

Сепак , од самото име на серијата , а и од досега виденото , се очекува низ епизодите да е права калакурница , хаос , баш игра на престоли-тронови! На моменти дури ми се чини и дека Гај Ричи замешал прсти во сценариото :)

Допрва е интересното. Епски битки , walkers , дотракијци , зимата а можеби подоцна и змејови :sneaky:

Иии не веруем дека до змејови ќе ја донесат работава

Иии не веруем дека до змејови ќе ја донесат работава

Претпоставувам а и сакам да верувам дека ќе има змејови, ќе нема по-epic серија!
Што знам, им посветија доволно внимание и некои интересни детаљи низ епизодите.......

Да ама змејови подобро со walkers да е одколку со змејови

А зошто не и двете! Со оглед на тоа што во секоја нова епизода има по некој нов лик, серијата има голема подлога и можност да се вметнат и тие! Огромни пространства и предели , 7 кралства , племиња, надвор од ѕидот....

Не не, нема ништо такво! Нагаѓаме ние тука само :)
па јајата од змајевите не ги стаеле за ѓабе и таа неможе да изгори од оган другите горат тоа е исто интересно

Има сај-фај елементи серијава?
Има фај елементи :)
Има разлика помеѓу Science Fiction и Fantasy жанровите, овде нема ни S од Science, освен ако не направат во некој момент Deux ex Machina како во Monty Python's Life of Brian, па да излезе некој вселенски брод од некаде :)

Game.of.Thrones.S01E00.720p.HDTV.x264-CTU.torrent

Aj и јас ќе ја почнам. Ме настрвивте, fuckers. Зборот ми беше, ова шо е? Треба да го симнувам и глеам?

Inside Game of Thrones е потпишана.

Game.of.Thrones.S01E00.720p.HDTV.x264-CTU.torrent

Aj и јас ќе ја почнам. Ме настрвивте, fuckers. Зборот ми беше, ова шо е? Треба да го симнувам и глеам?

Inside Game of Thrones е потпишана.
Не, не го гледај. Има многу спојлери, трае негде 10тина минути, џабе ќе го спушташ. Имаше уште едно слично, се викаше Exclusive preview, немаат врска, само што се полни со спојлери.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom