Game of Thrones

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
^Јас пак уште ја немам изгледано, but tonight's the night :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ќе зажалиш човече не ја почнувај, пошто се друго што ќе гледаш после ќе ти биде глупо, барем така е кај мене :)

Шала на страна серијава е топ.
ЛОСТ ефектот... во секој случај мислам дека ова не е случај со GOT зошто се работи за поинаков тип на серија, а секогаш ќе ти се гледа или некој сит-ком или sci-fi и слично...

B

Blacks

Гостин
ЛОСТ ефектот... во секој случај мислам дека ова не е случај со GOT зошто се работи за поинаков тип на серија, а секогаш ќе ти се гледа или некој сит-ком или sci-fi и слично...
ЛОСТ беше ептен мистерија и сите претпоставки за дејството беа како одење на лов со ќорци, можеби затоа. Ќе видиме како ќе се одвива дејството понатаму. Колку понепредвидливо толку позаразно :) ... Али книгите ми се вртат во глава упм.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Сеа за сеа серијава е топ таке да не се жалете

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Уште една прекрасна серија на НВО.
На почеток ми беше стварно тешко да ги научам ликовите, имав проблеми со тоа кој која куќа е, кој со кого е роднина, дека многу ликови се и се‘ изгледа натрупано, ама се среди и тоа :)
Како омилени ликови досега ми се издвоија Нед, Калиси и Сноу, а никако не можам да го сварам контето Џофри :Ѕ
Засега сум ептен задоволна, ќе видиме како ќе ја тераат натака :)
Ме интересира дали стриктно идат по книгите или немате информации за тоа? :)

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Ќе зажалиш човече не ја почнувај, пошто се друго што ќе гледаш после ќе ти биде глупо, барем така е кај мене :)

Шала на страна серијава е топ.
Толку ли е добра седмава епизода...или пак ме сфати погрешно, дека сеуште не сум почнал да ја гледам серијава;). Во секој случај се согласувам, дефинитивно најдобра серија во моментов, уште по првите неколку епизоди ја сместив во моите top five tv shows of all time!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ме интересира дали стриктно идат по книгите или немате информации за тоа? :)
Според она што го прочитав на ИМДБ од повеќе луѓе, оваа серија како ретко која е доследна на книгите. На форумов пак имаше и поинакви мислења...

B

Blacks

Гостин
Толку ли е добра седмава епизода...или пак ме сфати погрешно, дека сеуште не сум почнал да ја гледам серијава;). Во секој случај се согласувам, дефинитивно најдобра серија во моментов, уште по првите неколку епизоди ја сместив во моите top five tv shows of all time!
Грешка сум те сфатил мислев дека ќе ја почнеш серијата :) .. Но и 7мата е епизода е закон, посебно крајот уф уф.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Супер е ал кој ќе чека после за втора сезона :(

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Имдб вика 10 епизоди ќе се, тачно е тоа?
И сигурно има најавено втора сезона? Ако да, кога треба да почне? :)
Прашања, прашања.... :)

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Имдб вика 10 епизоди ќе се, тачно е тоа?
И сигурно има најавено втора сезона? Ако да, кога треба да почне? :)
Прашања, прашања.... :)
Точно е тоа дека ќе има 10 епизоди оваа сезона, и сигурно е дека ќе се снима втора сезона немај гајле, HBO не би прекинале серија, посебно не некоја која што има огромна гледаност како GoT. А новата сезона ќе почне една година по почетокот на првата I guess :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Втора сезона најверојатно од Септември а колку епизоди и тоа ќе има е тоа незнаеме а најавена е втора ќе има 100%

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Втора сезона најверојатно од Септември а колку епизоди и тоа ќе има е тоа незнаеме а најавена е втора ќе има 100%
Тешко од септември да почне...
According to an interview with HBO bosses, season 2 of Game of Thrones will premiere around the same time next year and will consist of 10 episodes, just like this season. We were hoping for 13, but this show might be too expensive to add three more episodes...

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ако е исто ондак има да има огромна пауза тоес до Април :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom