Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
16:15
5та епизода
и прекини да преовеличуваш, не сум потресен, едноставно сум против прикажување полови органи.

Ако си потресен не ја гледај серијата.

Супер си е се е на место во серијава, реална како што треба да биди, преку глава ми беше од глупави серии, што се граничат со идиотизам.

Престанете да мрчите за книгите, ако сте ги прочитале ставајте во спојлер, па дури и таму внимавајте што ставете. Има белким на форумов теми за љубители на убавиот пишан збор. Оставете не нас другите што сакаме да гледаме серии, да ги гледаме на раат...

Престанете да мрчите за книгите, ако сте ги прочитале ставајте во спојлер, па дури и таму внимавајте што ставете. Има белким на форумов теми за љубители на убавиот пишан збор. Оставете не нас другите што сакаме да гледаме серии, да ги гледаме на раат...

Не пречи ако ви кажеме дека серијата е ебан speedrun, веруј ми.
Eyecandy that can never hope to reach the books' scope. :)

Како одговор на прашањето дали да продолжите да ги чекате епизодите или да ги најдете книгите, најсрдечно ви препорачувам да ја убиете екранизиранава американизација и да ги читнете книгите, with all the longevity and stamina requirements they have.
После гледајте ја сериичкава. Ќе видите зошто ја хејтаме. Ќе ви изгледа како некој recap, како обичен извадок од најбитните моменти неоптоварени од било каква психолошка длабочина.

Не пречи ако ви кажеме дека серијата е ебан speedrun, веруј ми.
Eyecandy that can never hope to reach the books' scope. :)

Како одговор на прашањето дали да продолжите да ги чекате епизодите или да ги најдете книгите, најсрдечно ви препорачувам да ја убиете екранизиранава американизација и да ги читнете книгите, with all the longevity and stamina requirements they have.
После гледајте ја сериичкава. Ќе видите зошто ја хејтаме. Ќе ви изгледа како некој recap, како обичен извадок од најбитните моменти неоптоварени од било каква психолошка длабочина.

Не ме интересира дали ја хејтате или не. Само не ми пишувајте што ќе се случи утре, задутре и во следната сезона. Кај нас работи факторот изненадување, бидејќи не го знаеме сценариото и расплетот. На IMDB има многу рецензии од луѓе кои ги прочитале книгите и се воодушевени од екранизацијата. Таму пишувајте, ќе си имате интерна дебата.

Овде спојлери, не.

Ја гледаше некој новата епизода? Импресии да сподели со нас?

Ја гледаше некој новата епизода? Импресии да сподели со нас?

Сега само шо ја догледав. Прејака е, немат досадна сцена. И плус малце повеќе акција од другите епизоди.

Прејака беше ама крајот беше најак fire cannot kill the dragon :D

tumblr_llmvzkYuSO1qa5csdo1_400.gif

феил

"пресечи му го малиот кур и стави му го в уста" на 12 годишник?
овие санса и џефри ги нема ги нема и одеднаш my lady my king

фрли паричка на ти пичка
lol
"ние сме hbo, немаме табуа, прикажуваме се што другите се плашат да прикажат"

--- надополнето ---

P.S. game.of.thrones.s01e07.webrip.wmv

Фантастична епизода, 50 минути ми поминаа за секунда. :nesvest:

Добра епизода , секоја наредна е се подинамична и се забрза развојот на настаните! Конечно се откри кој е навистина змејот! мме негово фарбано,позлатено!

"When I close my eyes I can still see her tits bouncing" :pos:

феил

"пресечи му го малиот кур и стави му го в уста" на 12 годишник?
овие санса и џефри ги нема ги нема и одеднаш my lady my king

фрли паричка на ти пичка
lol
"ние сме hbo, немаме табуа, прикажуваме се што другите се плашат да прикажат"

--- надополнето ---

P.S. game.of.thrones.s01e07.webrip.wmv

Ако серијата ти ги повредува your gay little feelings не ја гледај.

fag.jpg

Едно нешто не ми се свиѓа кај серијава. Премногу е добра. 50 минути ко 15 ми се....

Серија со најмоќни 7 почетни епизоди во 21 век.

1306166847.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom