Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
7мата у оптег... али со тиње аудио, webrip.
и онака телото не ми е спремно за две у едно попладне, whatsoever.

Чекај бе како 7ма епизода треба на 29ти да излезе како од сега излезена ?

разбрав дека книгава била преведена на македонски
кој знае каде ја има и коку пари е по пп да ме извести плс :)

Серијава ја гледам од почеток, многу прашина се крена за неа пред да почне и засега ги надмина сите мои очекувања. Премногу добро, ХБО се цареви. За тие што се чудат околу насилството и сексот, серијава е дури и пристојна за стандардите на ХБО. Гледајте ја ОЗ (ебено добра серија), ќе видите дека сум бил во право.

7мата у оптег... али со тиње аудио, webrip.
и онака телото не ми е спремно за две у едно попладне, whatsoever.
21ddb2add7fbca6c6f04c6e01e5510fc

Ја изгледав и седмата и не зажалив...за оние нетрпеливите и квалитетот е добар. Велат зимата доаѓа, но серијата станува се пожешка...:)

Кај ја гледавте 7 епизода? Ај линк ако може фрлете наваму.

Полека но сигурно станува една од ретките серии во моментов кои вреди да се гледаат. Шестата епизода одлична, не знам кај ископавте седма, јас ќе почекам за нормален квалитет.

Ја има на Замунда седмата. Квалитетот не е нешто специјално, но не е ни толку лош. Да бидам искрен, скоро и да не приметив разлика (гледам на компјутер). Нормалните епизоди се нешто над 500 МБ, а оваа е над 400 МБ. Сепак подобро е да се чека и да се гледа по ред. Јас ќе чекам сега 2 недели за нова епизода :(

Де бе па и вие, премногу сте избрзале...Јас уште 6та ја немам гледано, овие од T-Home(jerks) не ја ставаат на HBO OD, а вие и 7ма сте ја изгледале :)

Уште не е излезена како што треба 7ма така да ќе си чекам до 30ти јас па ќе си ја даунлоадирам тогаш

Само шо ја изгледав седмата епизода, снимката и аудиото се ОК(форматот е wmv).

buckets.png
Озбилен сум!!

ААААААааааааа :vozbud: :vozbud:
Ја изгледав 7та епизода. Серијата дефинтивно е една од најдобрите у моментот.

И мене ме натеравте со коментарите да ја симнам седмата. Закон!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom