Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 43287
Не и требаат цели колективи хипстери фегети на серијава за популарност, после ќе се пренасочат и ќе го изостават фокусот. Многу серии се покакаа на тој начин.
затоа, многуте реакции навидум се добро нешто али уствари се devastating.
Па имале и HBO такви грешки I guess, ама тоа се многу ретки случаеви(односно во моментов само еден ми паѓа на памет, а тоа е True Blood). Ама не верувам дека такво нешто може да се случи со GoT, едноставно не е серија од таков тип.Прегледај го приврзокот 43287
Не и требаат цели колективи хипстери фегети на серијава за популарност, после ќе се пренасочат и ќе го изостават фокусот. Многу серии се покакаа на тој начин.
затоа, многуте реакции навидум се добро нешто али уствари се devastating.
Има се што треба:
Карактери - да.
Колку сакаш уствари. Иако не е мистерија, го има рецептот на ЛОСТ. Уште од пилотката, едно чудо ликови. На секој лик од главните ликови му се посветува доволно време за гледачот да го запознае, засака или замрази, сеедно.
Актери и улоги - да.
Глумата на високо ниво, изборот на улоги одличен. Шон Бин, полн погодок! Многу серии се зезнаа дебело со тоа лош кастинг за главните ликови, една од работите кои се непоправливи понатаму. Овде, Шон Бин - ѕвер, Дотраки калот - ѕвер, Калиси - срце, Џуџето (за ЛОСТ фановите, малиот ќе биде алтернатива на Хуго), Nightwatch, Ned's bastard - ѕвер, кралицата - убајни, evil son... Се е таман, од горе па до црвенокосата ороспија... Само изборот за Џејми Ланистер малку ми стрчи...
Позадина - да.
Јас сум Лосталгичен во последно време па морам да го спомнам истото што го пишував за ЛОСТ - позадината (островот) ја заврши пола од работата. Сега разбирам дека овде на Tallahasee замокот му бил мал, не му се свиѓале чорапите од Шон Бин и шо ти ја знам... ама пејсажите се прекрасни, погледот од Nightwatch ѕидот, кулата во долината кај што беше судењето на џуџето и уште многу работи кои допрва ќе ги видиме...
Музика - да.
Не толку низ епизодите ама една од најдобрите најавни шпици во последно време.
Згодни жени? - О да...
Е сега, и мене ми смета претерано многу секс и голотија во тв-серии, ама јбг, редно е да видиме и нешто нецензурирано и различно. Доста ми е од Хари Потер бајки за деца, ова е сепак fantasy world за возрасни. Нема да кукам за ова...
Исто ми недостигаа класични серии а оваа по дејството и по начинот на која е направена е таква. Добрите ликови се добри, лошите се лоши и нема трте-мрте. Играта е јасна: кој-кого-ќе-зезне. Ако веќе можам да ставам забелешка, тоа е за должината, рамката од 40 минути ќе завршеше работа и ќе ни заштедеше некој мегабајт.
Во секој случај, по подолго време серија која ја симнуваш веднаш штом излезе епизодата... Ќе биде интересно.
Хехе те жалам...8мата епизода во недела вечер во САД, понеделник отсабајле кај нас 5/6 јуни. Инаку јас се зезнав и ја изгледав седмата пред една недела па сега две недели чекам до осмата![]()