Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Квалитетот на HBO GO е подобар отколку оној на ТВ, серии се префрлив преку него да гледам, плус што се VoD. И јас го имам истото прашање, дали во 03:00 како што ќе иде на НВО премиера, ќе биде достапна и на GO? Ако некој знае со сигурност, нека сподели.
На нивниот сајт пишува 15.04.19

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

На нивниот сајт пишува 15.04.19

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Видов, ама и 3 сабајле е 15.04.2019 :). Барем до сега беше дека во видеотека не се појавуваше за гледање после 21:00 часот во понеделникот, бидејќи кај нас понеделник во 20:00 ја третираа како премиера.

ЕДИТ:
На чет на HBO GO тукушто ми пишаа дека ќе одело во исто време како и на програмата, значи во 3 сабајле. Останува да видиме :)

Последно уредено:
На HBO GO оди во исто време со премиерата во САД, во видеотеката, на HBO OD ја има во понеделник по 20:00, 21:00, односно откако ќе ја дадат премиерно на нашиот HBO 1.

57325224_660258607761948_4923398754607824896_n.jpg

На HBO GO оди во исто време со премиерата во САД, во видеотеката, на HBO OD ја има во понеделник по 20:00, 21:00, односно откако ќе ја дадат премиерно на нашиот HBO 1.
greska si mislam, hbo teraat zaedno so premierata vo Amerika, sto znaci u 3 po polnokj si pocnuva i na HBO kaj nas, sabajleto veke ja imas na hbo OD, taka pravea poslednava sezona barem.

greska si mislam, hbo teraat zaedno so premierata vo Amerika, sto znaci u 3 po polnokj si pocnuva i na HBO kaj nas, sabajleto veke ja imas na hbo OD, taka pravea poslednava sezona barem.
Ајде, ќе проверам подоцна.[DOUBLEPOST=1554911905][/DOUBLEPOST]
Точно, грешка сум бил, проверив. Премиерата на епизодата кај нас е во исто време со САД, во 3:00 по полноќ, во исто време ја има и на HBO GO, а на HBO OD не знам, ама веројатно и таму е веднаш.

20190410_175358.jpg

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom