Game of Thrones

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.417
Поени од реакции
38.961
Незнам шо скрипта очекувате, али јасно е дека 90 % од последната сезона ќе е акција лудница. Ќе умрат неколку главни лика Варис например колку да си останат достојни на ''шок'' факторот, и на крајот некој ќе седне на тронот. Јас навивам за мразулецот. :LOL:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Ако мислите ова дека е многу споро и развлечено, не ни почнувајте со TWD. Напротив и јас добивам впечаток дека се брзаат да завршат и ќе го направат крајот плукни залепи.
TWD од сосема други причини не се почнува. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И ликот глуп и актерката глупа (Санса), да бев машко како ќе и наредев се у постов ама и да го пишам тоа женско сум, не од што не ме личи туку и нема да има смисла :icon_lol:

Тарнер отишла на некој ивент и ја покажала тетоважата која што најверојатно е огромен спојлер за серијава, јас што се се заебав, се заебав, ако видите статија со наслов „Видете што истетовира Софи Тарнер (фото + видео)“ не кликајте.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.741
Свадба е (била) голема?
Штета ја нема RocknRolaa да не` извести.

Член од
16 јули 2017
Мислења
108
Поени од реакции
169
Снимањето заврши, Емилија и Мејзи се опростија од Got на Instagram.. Шта је ту је, а Софи изјави дека финалето ќе биди нешто какво што досега не се видело на филмското платно :)
Ојдов ја да кризирам до Април (y)

gameofthronesnotofficial~1530969419~1818225142520585442_213732926.jpg
gameofthronesnotofficial~1530969419~1818225143283736395_213732926.jpg

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Attention whores во принцип. Само проблемот е што 2(?) години нема епизоди па мора да пишуваат вакви глупи постови и да ги има во медиуми од страв да не изгубат гледаност. Алудирам на актерите и медиумите.

It's fucking GOT, ќе се гледа кога ќе излезе. Олабавете не!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.347
Поени од реакции
84.557
интересен едниот хаштаг на Мејси[DOUBLEPOST=1531086147][/DOUBLEPOST]
И ликот глуп и актерката глупа (Санса), да бев машко како ќе и наредев се у постов ама и да го пишам тоа женско сум, не од што не ме личи туку и нема да има смисла :icon_lol:

Тарнер отишла на некој ивент и ја покажала тетоважата која што најверојатно е огромен спојлер за серијава, јас што се се заебав, се заебав, ако видите статија со наслов „Видете што истетовира Софи Тарнер (фото + видео)“ не кликајте.
Не бе, може да не е споилер, може тоа да се само зборовите на Нед, ставени како мото, во смисол - заедно сме појаки и сл.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
На Емчето во очи и се гледа какви срања имаат снимано. :D

Член од
16 јули 2017
Мислења
108
Поени од реакции
169

Не е спојлер, Софи има и други тетоважи поврзани со Гот, го има истетовирано датумот на денот кога ја избраа за ликот на Санса и го има волкот на грбот на Старкови а во врска со "The pack survives" изјави дека и омилен line што го има кажано Санса.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не е спојлер, Софи има и други тетоважи поврзани со Гот, го има истетовирано датумот на денот кога ја избраа за ликот на Санса и го има волкот на грбот на Старкови а во врска со "The pack survives" изјави дека и омилен line што го има кажано Санса.
Да се надеваме дека е така ама не ми изгледа некако интелигентна да ова е случајот, со фразата.

Kajgana Shop

На врв Bottom