TWD од сосема други причини не се почнува.Ако мислите ова дека е многу споро и развлечено, не ни почнувајте со TWD. Напротив и јас добивам впечаток дека се брзаат да завршат и ќе го направат крајот плукни залепи.
Не бе, може да не е споилер, може тоа да се само зборовите на Нед, ставени како мото, во смисол - заедно сме појаки и сл.И ликот глуп и актерката глупа (Санса), да бев машко како ќе и наредев се у постов ама и да го пишам тоа женско сум, не од што не ме личи туку и нема да има смисла
Тарнер отишла на некој ивент и ја покажала тетоважата која што најверојатно е огромен спојлер за серијава, јас што се се заебав, се заебав, ако видите статија со наслов „Видете што истетовира Софи Тарнер (фото + видео)“ не кликајте.
Не е спојлер, Софи има и други тетоважи поврзани со Гот, го има истетовирано датумот на денот кога ја избраа за ликот на Санса и го има волкот на грбот на Старкови а во врска со "The pack survives" изјави дека и омилен line што го има кажано Санса.И ликот глуп и актерката глупа (Санса), да бев машко како ќе и наредев се у постов ама и да го пишам тоа женско сум, не од што не ме личи туку и нема да има смисла
Тарнер отишла на некој ивент и ја покажала тетоважата која што најверојатно е огромен спојлер за серијава, јас што се се заебав, се заебав, ако видите статија со наслов „Видете што истетовира Софи Тарнер (фото + видео)“ не кликајте.
Да се надеваме дека е така ама не ми изгледа некако интелигентна да ова е случајот, со фразата.Не е спојлер, Софи има и други тетоважи поврзани со Гот, го има истетовирано датумот на денот кога ја избраа за ликот на Санса и го има волкот на грбот на Старкови а во врска со "The pack survives" изјави дека и омилен line што го има кажано Санса.