Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
здраво на сите одамна се спремам да ја гледам серијава ама се нешто ми искрснува ги спуштам моментално сезона по сезона дали ке вреди да се гледа или губење на време или според вкус ?? баш сум љубител на вакви средновековни приказни. некој да ме посоветува со нешто
До каде си ? :) Јас S02E05 и топло ја препорачувам на сите.
Обемна е доста приказната и се уште може да се шири, а верувам и повеќе од 9 сезони ќе има.

Обемна е доста приказната и се уште може да се шири, а верувам и повеќе од 9 сезони ќе има.
Vo april pochnuva poslednata sezona ( 8ma )

Vo april pochnuva poslednata sezona ( 8ma )
Да, видов трајлер.
Него, знае ли некој во Дубровник (нели снимани беа епизоди) дали има продавници поврзани со ГОТ да се купи по нешто :)

Да, видов трајлер.
Него, знае ли некој во Дубровник (нели снимани беа епизоди) дали има продавници поврзани со ГОТ да се купи по нешто :)
Има продавници, има и тури за да те шетаат на локации кај што се снима. Ама и прилично скапо е.

Да, видов трајлер.
Ima da, prejaka turistichka atrakcija imaat napraveno od toa, ama cenite na suveniri se.. eden obichen bedz po 30-40 evra, repliki na jajcata od Deneris po 150-200 evra. :)

Да, видов трајлер.

Јас лани купив од продавница привезоци, маици и тн. Не е специјализирана за ГОТ, туку обична продавничка што продава маици и други работи за ГОТ.
Во Стариот град се наоѓаше продавничката, а тоа што го купив ме фати прилично скапо.

imav nekoj ne predvideni raboti ne ni pocnav da ja gledam

49384952_2307463432619388_8722375260101410816_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom