Game of Thrones

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
И добро бе да им се плукнам у некреативните родители му даваат име Аегон а веќе има син со Елија Мартел, Аегон.
Или е тоа уште еден merge на карактери од книгите и серијата, или пак е така и во книгите, и ако е и таму Џон = Аегон, тогаш таму тоа ќе биде многу занимлива работа претпоставувајќи го и другиот лик таму. :D

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.060
Поени од реакции
6.716
Или е тоа уште еден merge на карактери од книгите и серијата, или пак е така и во книгите, и ако е и таму Џон = Аегон, тогаш таму тоа ќе биде многу занимлива работа претпоставувајќи го и другиот лик таму. :D
Полубраќа се и бидејки првиов познат Аегон е мртов, Џон ќе биде Аегон VI.

E

Epsilon

Гостин
Tepackata na Teon Grejyoj mi beshe ista odnosno onoj sto go tepase deluvase ko da ima stamina na onaa na McGregor, posle 2-3 boksa ko pijanica se dvizese.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.060
Поени од реакции
6.716
Абе не е спојлер реално... сите ја знаеме клетвата[DOUBLEPOST=1503954646][/DOUBLEPOST]Али ок сите вајда претпоставувавме , така да, да спојлер е бриши то да не настрадаат децата

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Знаев дека сезонава ќе заврши со мртвиве како го поминуваат ѕидот, ама не очекував дека змејот ќе го сруши цел :)

ептен мерак ми е и за литлфингер, си го доби ради сите сплетки...

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Слободно клуч на темава, пошо ево сите све знаеле, сите све предвиделе и џабе кога саат време биле лошо искористени со филер сцени.

Пуштете таму контакти до ХБО или кои се да ги ангажираат на експертиве да не пропаѓаат џабе парите.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom