Se pazev od spojleri do snosti, zatoa me nemase, ako nekoj ko Vori namerno zaebe krajnite epizodi - imam nova alatka spam, ve brise od postoenjeto.
Zosto se pojavila mecka zborevte 2 strani... vie ste ulavi.
Muabetot dali zmejot e ko wights ili ko so praat ww, spored mene uste ne se znae. Toa deka imal zmejot sini oci ne znaci nisto, i meckata imase. Ako i nea namerno ja napravile, ke ja kontroliraa, nemase da roam-a taka random valda. Koga sme kaj kontroliranjeto, izgleda na ist nacin gi kontroliraat wights ko bran, so warganja. Padna muabet dali moze poveke naednac, epa mislam deka odgovorija, samo sto bran e uste u vezbanje, bidejki koga gi dadoa gavranite na pocetok, bran gi kontrolirase site, samo ne naednac, ako primetite ocite im stanuvaa beli pa crni pa pak beli naizmenicno... ke vidime. Baska pregolem hint e toa sto poglednuva odma u gavranot Strasko i odma prekinuva varganjeto. Go prezema bidejki e pojak.
I dosta so patuvanjeto, aman, nikoj ne go brani deka eve - vozmozno e stvarno da e taka, ama se znae uste kolku epizodi ima i deka e ubrzano. Forata e sto nema veke lugje i lokacii, 3 se, se na se. I moraat da gi spojuvaat, zatoa trcanje do zid, gavran do dany i nazad kaj john izgledase ko pola den. Koj da davaat umeguvreme? Sansa kaza u eden muabet deka John go nema so nedeli veke, ne propatuval cel univerzum u 1 epizoda. Mozda ww go vadea sea zmejot 2 meseci? Vie pak ke crtate kolku ne mrdnale u sporedba.
Arya i Sansa bea ocobol, dodusa ne... Sansa ima poveke character development od isforsiranata frogface noone arya. Kako moze nekomu da mu e omilena ne znam. Sansa epten mi ja opravija kako lik, baska i razubavena, odraz na majka i, graciozna.
Dzabe se mislev kolku valyrian steel mecevi ima, koj kako i do kogo ke stigne za borbata so ww. Sea cela planina dragonglass, padna cenata na zelezoto.
I uste edno retardirano prasanje, moze li zmej so ogan da go rastopi dzidot? Ili magijata go drzi poise negoli samiot mraz.