Game of Thrones

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Никој не спомна за Тирион и како му се кршеше срцето кога го гледаше брат му.
Ни за љубомората во очите на Санса гледајќи како добро се мечува. Мислам дека Санса под влијание на Литлфингер и обземена од жедта за моќ ќе му сврти грб на Џон и можеби да направи сојуз со Серсеи ( сите ти се пријатели и непријатели истовремено како што ја советуваше Литлфингер).
Таа можна одлука би ја платила со живот на крај, можеби?!

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.746
Поени од реакции
12.839
Ме мрзи да барам, ама нели и Санса беше на списокот на Арја ?

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Колку white walkers има уствари? Тие четворица беа кај Hardhome или? Секогаш биле толку или само тие имаат останато? Зошто сите други од армијата ко да се wights.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.555
Поени од реакции
85.161
Колку white walkers има уствари? Тие четворица беа кај Hardhome или? Секогаш биле толку или само тие имаат останато? Зошто сите други од армијата ко да се wights.
Нели прв пут коа се појави Најт Кинг имаше 12.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Св. Георги, оној од песнана Џурџевдан. У словенската митологија познат како Перун, али за полесна асимилација на словените кон христијанството е адаптиран во Георги. У гејмотрон Џејми станува Георги по завршетокот на серијата, лично деификуван од страна на the High Septon a.k.a Г-дин Г-дин Стефан.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.555
Поени од реакции
85.161
А бебињата ги рачунаме? :D
Ако да, тогаш треба преку 50 да ги има, ама очигледно дека нема толку да ги прикажат.
Не знам како до сега не сфатија дека ги има повеќе.

Само што ми текна на една изјава на Џорџ од порано за нив, дека тие се страшна и прекрасна форма на живот.
До пред откровението на HBO (дека Децата ги направиле), многумина мислеа дека тоа е некоја посебна раса. Али сега ко ќе видам наназад, Џорџ уште тогаш не за џабе го употреби изразот - посебна форма на живот.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
A koi se decata ustvari?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: wot