Game of Thrones

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ами како стана за да ја извади стрелата?
Ако загледаш исцепани и се панталоните и тангата и се гледа ама изгледа си гледал линкната епизода со 3gp квалитет па не си видел :)

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.386
Поени од реакции
23.216
Филм или не, тоа не значи дека не треба да има никаква смисла и логика. Како што има речено еден голем човек ; милјите се милjи а деновите се денови.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.575
Член од
10 јуни 2016
Мислења
134
Поени од реакции
72
80% Џејми нема да биде заложник нема ни да го најдат после 1 епизода ке го покажат како реката го однела негде

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
80% Џејми нема да биде заложник нема ни да го најдат после 1 епизода ке го покажат како реката го однела негде
Ама ќе се врати навреме за да го одбрани helm's deep

Член од
10 јуни 2016
Мислења
134
Поени од реакции
72
И да се надополнам ранетиот змеј најверојатно ке умре, само ке го има неколку дена како е ранет

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.184
Da bidam fer, mnogu mrazam delenje vlakna i filer postovi, ama za vreme na epizodata i ja isto ishejtav.
20 godisno devojce na kurac edvaj se drzi koa java, ne pa 360 na zmej.
Prviot pat koga go javna minatata sezona da izbega bese ok, improvizacija, trebalo da i napraat edno sedlo, baska pojako ke izgleda.
U how to train your dragon im teknalo, tuka ne im tekinja...

Brone jebacu ti zivu majku :pos:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Ја никад не знам за кога да навијам. :D
Ова со реакцииве отсекогаш ми било ту мач. Дали ради тоа што се снимаат, дали дека не гледаат сами, али јас не можам со друг да гледам ГоТ. Вака да ми паламуди некој до мене на секоја минута има да збеснам. Еднаш решивме финалето да го гледаме со другарка, познавајќи ја, јас го изгледав прво сама нараат, па после не ми сметаше тумачењето и филозофирањето за секоја сцена.

Член од
30 јуни 2015
Мислења
314
Поени од реакции
286
НАЈЈАКА ЕПИЗОДА ОД ОВАА СЕЗОНА (до сега барем :D)

Член од
16 јули 2017
Мислења
108
Поени од реакции
169
Мислам дека лакот за нокти ти е перфектен за во администрација.
Сликава од нет ја најдов не знам чиј весник напишал вакво нешто но добро е што не е некој од нашите..

Инаку јас би рекла Серси и Ланистерс вкупно се поголема паралела за нас отколку Дорнците ..

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.575
Сликава од нет ја најдов не знам чиј весник напишал вакво нешто но добро е што не е некој од нашите..

Инаку јас би рекла Серси и Ланистерс вкупно се поголема паралела за нас отколку Дорнците ..
Абе пичка му матер, еднаш Џорџ нешто ја спомена бивша СФРЈ и распадот у интервју пред едно пет-шест години и одма излезе жолт-печат креација за тоа како ASOIAF да ти било инспирирано од распадот на СФРЈ.
И така секоја сезона, секоја година, истата измислена глупост сите жолт-печат медиуми на овие јадни простори ја рециклираат ко луди. Небаре светот ќе ни одаде признание за измислена вест.
Јад и беда ти е овде.
Мигранти ќе останувале....:X3:

Kajgana Shop

На врв Bottom