Game of Thrones

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Супер епизода

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Се ми се чини дека ова со Рикон е испланирано, Умберите не му се клањаат на Ремзи, и секогаш беа до крај со Старкс. Башка тоа и главата на волкот не ми изгледаше на Shaggydog пошо нели се огромни а изгледаше доста мала. Се надевам дека е испланирано да го преебат Ремзи и да стане Рикон лордот :D

Џон ќе ги собере дечките од северот и со Давос и Мел ќе тргнат надолу да се сретнат со Санса и Бриен.

Да се надоврзам на флешбекот со ТоЈ, мое мислење дека, ќе се качи горе, Лиана тукушто породена ќе му го даде детето (Џон) и ќе умре во негови раце.

D

Darko_ufo

Гостин
Единствена замерка, т.е. цепидлачење ми е сцената на Tyrion, Grey Worm и Missandei и очајниот обид за хумор. Немаше потреба од comic relief во толку добро скоцкана епизода, посебно не со толку лошо смислен дијалог и изведба. Фејл во сценарио!

9.5/10 Партали епизода
:busi: Сите сте сценаристи у пизду матер...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
"Now that I know how to read hehehehheheh"

Се кладам ќе убацат нешо со читање у следните епизоди.

How did you know that they will to that
- "I read about it"
Bloody genio-blarglblarglrrlbara.. *throws up*

Се на се океј епизода НО, многу спора. Пуштам видеото, 52 минути си викам “тоооооо ќе уживам сеа свашта ќе се деси“.
Онака 3-4 издолжени дешавки беа се на се, во 3 реченици цела сумаризација на епизодата може.

И не знам дали фановиве на серијава се апла прецизни у предвидувањава или Џорџ броуса редит и зима идеи за што да пишува, али се погодија до сеа.
Уште џон сноу да е син на лиана и рејгар и не ми треба книгана да ја чекам, ќе си читам редит.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Следна улога за Оли , у некој хорор филм. Му ебам тоа злобната фаца , што дете ќе беше.

Обидиве за хумор им немаат врска. Веќе континуирано у секоја епизода ..
Битно го видовме и fat joe како повраќа 10мин:facepalm:

Едвај чекам Ремзи вс Џон!

D

Deleted member 53418

Гостин
Замислете на Арја да и биде дадена мисија да го убие Сноу од човеков со многу лица би било заебано многу

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Се ми се чини дека ова со Рикон е испланирано, Умберите не му се клањаат на Ремзи, и секогаш беа до крај со Старкс. Башка тоа и главата на волкот не ми изгледаше на Shaggydog пошо нели се огромни а изгледаше доста мала.
И јас го помислив истото од муабетот Лорд Умбер не ми делува како човек што има голема доверба во другите а особено не во Рамзи. Ова со Рикон можеби е еден вид на тројански коњ затоа што многу веројатно е дека Рикон побарал заштита од нив, не гледам како инаку би преживеал.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Да се надоврзам на флешбекот со ТоЈ, мое мислење дека, ќе се качи горе, Лиана тукушто породена ќе му го даде детето (Џон) и ќе умре во негови раце.
има тероија дека Мира Рид му е сестра на Џон...во сценава единствени преживеани се Холанд Рид и Нед Старк, демек Лиана родила близнаци, Нед го зел Џон, а Холанд ја зел Мира!!

D

Darko_ufo

Гостин
"Now that I know how to read hehehehheheh"

Се кладам ќе убацат нешо со читање у следните епизоди.

How did you know that they will to that
- "I read about it"
Bloody genio-blarglblarglrrlbara.. *throws up*

Се на се океј епизода НО, многу спора. Пуштам видеото, 52 минути си викам “тоооооо ќе уживам сеа свашта ќе се деси“.
Онака 3-4 издолжени дешавки беа се на се, во 3 реченици цела сумаризација на епизодата може.

И не знам дали фановиве на серијава се апла прецизни у предвидувањава или Џорџ броуса редит и зима идеи за што да пишува, али се погодија до сеа.
Уште џон сноу да е син на лиана и рејгар и не ми треба книгана да ја чекам, ќе си читам редит.
Па како нема да погодат се, сите можни теории ги изнапишаа, нормално е дека некоја ќе се оствари... Милионски аудиториум секој ден шпекулира, Редит гори, сите овие нови теории што се тука пишани во стилот Рикон е тројански коњ, од кај мислиш дека се? На Спасе од Свирипичино му текнало? :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Следна улога за Оли , у некој хорор филм. Му ебам тоа злобната фаца , што дете ќе беше.

Обидиве за хумор им немаат врска. Веќе континуирано у секоја епизода ..
Битно го видовме и fat joe како повраќа 10мин:facepalm:

Едвај чекам Ремзи вс Џон!
Обидите за хумор - пајсел прдна чоече.

Kajgana Shop

На врв Bottom