Единствена замерка, т.е. цепидлачење ми е сцената на Tyrion, Grey Worm и Missandei и очајниот обид за хумор. Немаше потреба од comic relief во толку добро скоцкана епизода, посебно не со толку лошо смислен дијалог и изведба. Фејл во сценарио!
9.5/10 Партали епизода
Зашто да го убие Сноу?Замислете на Арја да и биде дадена мисија да го убие Сноу од човеков со многу лица би било заебано многу
Па ако и даде наредба ке се развива она нема да постои арја во неа понатака сигурноЗашто да го убие Сноу?
И јас го помислив истото од муабетот Лорд Умбер не ми делува како човек што има голема доверба во другите а особено не во Рамзи. Ова со Рикон можеби е еден вид на тројански коњ затоа што многу веројатно е дека Рикон побарал заштита од нив, не гледам како инаку би преживеал.Се ми се чини дека ова со Рикон е испланирано, Умберите не му се клањаат на Ремзи, и секогаш беа до крај со Старкс. Башка тоа и главата на волкот не ми изгледаше на Shaggydog пошо нели се огромни а изгледаше доста мала.
има тероија дека Мира Рид му е сестра на Џон...во сценава единствени преживеани се Холанд Рид и Нед Старк, демек Лиана родила близнаци, Нед го зел Џон, а Холанд ја зел Мира!!Да се надоврзам на флешбекот со ТоЈ, мое мислење дека, ќе се качи горе, Лиана тукушто породена ќе му го даде детето (Џон) и ќе умре во негови раце.
Па како нема да погодат се, сите можни теории ги изнапишаа, нормално е дека некоја ќе се оствари... Милионски аудиториум секој ден шпекулира, Редит гори, сите овие нови теории што се тука пишани во стилот Рикон е тројански коњ, од кај мислиш дека се? На Спасе од Свирипичино му текнало?"Now that I know how to read hehehehheheh"
Се кладам ќе убацат нешо со читање у следните епизоди.
How did you know that they will to that
- "I read about it"
Bloody genio-blarglblarglrrlbara.. *throws up*
Се на се океј епизода НО, многу спора. Пуштам видеото, 52 минути си викам “тоооооо ќе уживам сеа свашта ќе се деси“.
Онака 3-4 издолжени дешавки беа се на се, во 3 реченици цела сумаризација на епизодата може.
И не знам дали фановиве на серијава се апла прецизни у предвидувањава или Џорџ броуса редит и зима идеи за што да пишува, али се погодија до сеа.
Уште џон сноу да е син на лиана и рејгар и не ми треба книгана да ја чекам, ќе си читам редит.
Обидите за хумор - пајсел прдна чоече.Следна улога за Оли , у некој хорор филм. Му ебам тоа злобната фаца , што дете ќе беше.
Обидиве за хумор им немаат врска. Веќе континуирано у секоја епизода ..
Битно го видовме и fat joe како повраќа 10мин
Едвај чекам Ремзи вс Џон!