Коловрт
Озимандија
- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 4.015
- Поени од реакции
- 9.165
АБЕ БЕГАЈ!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да беше само тоа...Серијава си е најдобра, нема дилема тука ама има и простор за критика. Да го земеме на пример Tyrion од првите сезони кога ликот ги изговараше дијалозите од изворниот материјал и дијалогов сега 'Punch me in the face", разлика небо и земја. Верувам ќе се согласите.
Na previously веќе не дишав. На интрото веќе срцето низ гради ќе ми избиеше. Факинг ГОТ еј!
I am the drowned god. I am the storm. The Watchful protector. I am the night. I am Batman!
Имав еден милион работи да пишам ама ми иде да ја затворам темата. Не заслужувате да постоите во ист универзум со ГОТ.
10/10 epizodata.
Кажете им, кажете им!Не ве сфаќам дечки, ај да се филери првиве 2 епизоди па да збориме дека купуваат гледаност и играат на маркетиншка карта океј, ама вака не разбирам... се што се деси беше a treat for the fans.
Најлошите моменти во ГОТ - змиите од Дорн, се подобри од 80% од се што иде моментално на истиот жанр. До тој степен серијава е над се.
Overlooking праите, не може епизода по епизода да очекувате grand finale, сезонава почна многу подобро од таа лани. Не очекував ваков брз развој на настани, well done.
Не бива на денешно време да оставаат таков вид на клифхенгери. Одма излегуваат слики од снимањето, па тизери, па трејлери, па го виделе со кратка коса, па не, тоа ќе е флешбек, на цел интернет на светов не можат да успеат да остават во недоумица толку голема маса на народ.Оживувањето на Џон Сону беше нешто што сите препоставија декам мора да се случи, авторите и глумците дадоа се од себе да скрија и лажат колку што можат и пак никој не им веруваше.