- Член од
- 26 август 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 2.258
Критиките не ви се на место затоа што серијата го помина материјалот од книгите, нешто што Мартин го прави цел живот, посветен до детал, па затоа и испадна таква генијалност досега. Доколку чекаа на него ќе требаше да се паузира серијата на 3-4 години, нешто што нема шанса да се случи. А и гласините дека сакаат да ја завршат серијата побрзо додава за овие избрзани сценарија.
Се гледа пад на квалитет и сфаќам дека сакате солидно обработени ликови, али со оглед на факторите кои влијаат на серијава ова е сосема нормално што се случува. Ако треба да има критики за некој, тоа нека биде Мартин пошо е тешка флегма. На мене ми е интересно и ми се допаѓа што убрзаа до толку, ваљда како што стареам губам на трпение ( фак ју One Piece).
Се гледа пад на квалитет и сфаќам дека сакате солидно обработени ликови, али со оглед на факторите кои влијаат на серијава ова е сосема нормално што се случува. Ако треба да има критики за некој, тоа нека биде Мартин пошо е тешка флегма. На мене ми е интересно и ми се допаѓа што убрзаа до толку, ваљда како што стареам губам на трпение ( фак ју One Piece).