Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ај по пп пратете ми торенти од епизодите од последнава сезона, не можам никако да најдам. За другар ми требаат.

Добро шо е финтава со торентиве за серијава?
Завчера спуштам од Замунда 5-6 епизоди од сезона 5, прам пауза пола саат и после ги снема сите еписзди од серијава.
WTF?? избришани се?
Дајте линк за спуштање од епизода 7 натака...

Абе, паники за торенти се кревало?! :D

Барајте ги на kat.cr ги имате сите епизоди. Јас ги гледам со 720п и знам дека нив ги има. За поквалитетно не сум сигурен оти не сум побарал. :)

Ко на пример Тирион после убиството на Тајвин да појди и да и биди советник на Калиси.

Колку за потсетување, Станис си го уби брата си... :свиркам:

Абе Станис можит и ќеркаму ќе ја жртвуват, не знајме, зборот ми беше дека е доволно паметен за да не му веруват на Ремзи во ситуација доколку овој сакат да го предајт татко му, зошто ако денес го предат татко му утре ќе го предајт и него..

Ситуацијата со Тирион е скроз поразлична, тој не го уби татко си за да застанит на неговото место, го уби за да си го спасит животот, т.е да се одмаздит за тоа што Тајвин сакаше да му го одземит неговиот живот бесмислено. Тоа Дернарис не го знајт точно, но затоа и таа глумеше од почеток нешто као демек незнам можеби ќе те убијам ова она.. Иначе таа е толку недорасната шо и порано да го пуштеа Тирион кај нејзе со измислена приказа, тој ќе успееше да се протнит кај нејзе како шпиун и да бидит прв советник..

На крајот се ќе се сведе на битка за преживување а не битка за тронот (како во Македонија)

Да не заборавиме кога Калиси беше во кулата на магиите го виде Кингс Лендинг разурнат а мислам дека истото пророштво го виде и Бран

Многу веројатна и интересна варијанта, и во обете сцени имат снег во Кингс Лендинг, како ww да поминале од тука и да опустошиле се пред себе, но во таква ситуација каде е Џон кажетеми :angel:

Абе Станис можит и ќеркаму ќе ја жртвуват, не знајме, зборот ми беше дека е доволно паметен за да не му веруват на Ремзи во ситуација доколку овој сакат да го предајт татко му, зошто ако денес го предат татко му утре ќе го предајт и него..

Ситуацијата со Тирион е скроз поразлична, тој не го уби татко си за да застанит на неговото место, го уби за да си го спасит животот, т.е да се одмаздит за тоа што Тајвин сакаше да му го одземит неговиот живот бесмислено. Тоа Дернарис не го знајт точно, но затоа и таа глумеше од почеток нешто као демек незнам можеби ќе те убијам ова она.. Иначе таа е толку недорасната шо и порано да го пуштеа Тирион кај нејзе со измислена приказа, тој ќе успееше да се протнит кај нејзе како шпиун и да бидит прв советник..

Кој вели дека Руз ќе го преживее предавството на неговото копиле, или дека Станис ќе го прифати предавството ??
Може да му текне на Станис да му даде на Теон да се поигра со Ремзи (ако и тој некако успее да побегне ;) ).

Многу веројатна и интересна варијанта, и во обете сцени имат снег во Кингс Лендинг, како ww да поминале од тука и да опустошиле се пред себе, но во таква ситуација каде е Џон кажетеми :angel:

Како што рече претходно колегата @true blue, предвидувањата не се „читаат“ буквално. :) :)

PA7PYDD.jpg

Убедливо најјаката слика (клик zoom). :чда:

Има двајца слични/исти како тој што го уби Сноу, така да.. не би рекол дека беше еден од 4цата горе што беа на коњаницата како што пиша некој овде.

Има двајца слични/исти како тој што го уби Сноу, така да.. не би рекол дека беше еден од 4цата горе што беа на коњаницата како што пиша некој овде.

А зашто не би рекол? Всушност баш така е и пологично. Горе беа четворица, сега се тројца, значи го нема тој што беше скинат од longclaw-от на Џон. :)

А зашто не би рекол? Всушност баш така е и пологично. Горе беа четворица, сега се тројца, значи го нема тој што беше скинат од longclaw-от на Џон. :)

Мислиш овој со круната пешачел? :D

Мислиш овој со круната пешачел? :D

Не се разбираме.

Горе, на врвот на карпата видовме четворица „јавачи“ нели?

Во меѓувреме, еден слага да го земе dragonglass-от кој Ед го собираше во шаторот, тој е убиен од Џон.

После тоа остануваат тројца, кои ги има горе на сликана што ја постирав, Кралот и уште двајца „обични„ Вајт Вокери.

Едино јас би грешел ако горе на сликана има четири WW а ја не сум приметил еден, пошто глеам тројца. :D

Добро шо е финтава со торентиве за серијава?
Завчера спуштам од Замунда 5-6 епизоди од сезона 5, прам пауза пола саат и после ги снема сите еписзди од серијава.
WTF?? избришани се?
Дајте линк за спуштање од епизода 7 натака...
rarbg.com ги имаш сите у 1080п по 5гига што се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom