E
Epsilon
Гостин
Значи многу пологично ви е да се договори со Станис, ко демек Станис не го знаете, наместо брзо-потезно да го убие татко му. :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми изгледат логично, и да се десит то Станис немат да имат поверење во некој шо си го убил и татко си... Како мојш да му веруваш на таков човек кога го убил татко си, што мојш да очекуваш да ти напрајт тебе?Значи многу пологично ви е да се договори со Станис, ко демек Станис не го знаете, наместо брзо-потезно да го убие татко му. :/
Не ми изгледат логично, и да се десит то Станис немат да имат поверење во некој шо си го убил и татко си... Како мојш да му веруваш на таков човек кога го убил татко си, што мојш да очекуваш да ти напрајт тебе?
Не ми изгледат логично, и да се десит то Станис немат да имат поверење во некој шо си го убил и татко си... Како мојш да му веруваш на таков човек кога го убил татко си, што мојш да очекуваш да ти напрајт тебе?
И си живееа среќно до крајот на животот...Сум сонувал како на крајот Калиси со Џон Сноу ќе се земат, у Кингс лендинг. Има логика![]()
Oвие двајца по се изгледа се во роднинска врска нема шанси. Сеа стајте ми меме од Серси ју донт сејСум сонувал како на крајот Калиси со Џон Сноу ќе се земат, у Кингс лендинг. Има логика![]()
викаш си шетал денес у книжарница, па прашав каде....
Патем, Вајтвокерс најверојатно не се посебна раса - можам да образложам
и апсолутно не биле присутни пред доаѓањето на луѓето - можам да докажам.
Ова ме копка,
Дали некој ке ја ослободи Серсеи/Марџери? И кој би било тоа?
а) Томен - па пичка му матер треба да излезе од зандана и да нареди напад на свештенициве , мамицаму и вагината му се таму.
б) Планината - ова е моја лична желба да го видиме во долгонајавуваната трансформација.
в) Тајрел - Некој од тајреливе, старата ми е како Тирион у старска верзија па може да смисли нешто
г) Никој - Нека седи таму додека Груевски не си поднесе оставка.
Мислам дека и двете ке бидат ослободени милум или силум , а кој? што? како? Ке видиме...
Дајте некое мислење.![]()