Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едната ја истопори главата, другата фрли копје или како и да се преведува spear на неа, поболно здравјеTeam Oberyn still lives![]()
Подобар план ќе му беше да чекаше Станис да го нападне Винтерфел па послем да игра со Санса.Во моментов флертува со три страни, со Болтон, со Станис и со Ланистер, баш ме интересира кога ќе дојде во King's Landing како ќе ја објасни планиранта свадба на Ремзи и Санса и зошто ја штита Санса, макар што и тоа враќање во главниот град доаѓа ептен во лош момент за него, заради верските фанатици кои меѓу другото му ги уништија борделите.
Подобар план ќе му беше да чекаше Станис да го нападне Винтерфел па послем да игра со Санса.
Ако Станис го победи Рус Болтон тогаш Бејлиш може да дојде како човекот што го чувал единствениот преживеан Старк и наследник на Винтерфел. Ако не, тогаш да игра на картата да ја венча со Ремзи.
Од сплеткар како Бејлиш очекував повеќе![]()
И Рикон Старк е жив. Ако стигне во рацете на Станис, Станис ќе го придобие цел Север. Вака, со Санса на страната на Болтон, има баланс. Тоа направи Бејлиш, ги избалансира силите таму (бар легитимитетот за титулата), пред да почнат да војуваат меѓусебно. Што поголем хаос, тоа повеќе шанси за Бејлиш.И мене овој план ми е пологичен, ваљда брзал да договоро што поскоро со Болтон, од која причина не знам. А како шо реков, нему и не му е гајле баш што ќе и се случи на Санса
Што направија со малиот? Скроз го забораив него.И Рикон Старк е жив. Ако стигне во рацете на Станис, Станис ќе го придобие цел Север. Вака, со Санса на страната на Болтон, има баланс. Тоа направи Бејлиш, ги избалансира силите таму (бар легитимитетот за титулата), пред да почнат да војуваат меѓусебно. Што поголем хаос, тоа повеќе шанси за Бејлиш.
И Рикон Старк е жив. Ако стигне во рацете на Станис, Станис ќе го придобие цел Север. Вака, со Санса на страната на Болтон, има баланс. Тоа направи Бејлиш, ги избалансира силите таму (бар легитимитетот за титулата), пред да почнат да војуваат меѓусебно. Што поголем хаос, тоа повеќе шанси за Бејлиш.
Иако се согласувам дека настаните не се баш најлогични. Да не додаваат нови ликови, имаат направено чудни, малце нелогични хибридни решенија.