Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум баш сигурен за ова. Рус Болтон не е глуп. Знае дека единственото нешто што моментално го одржува во Винтерфел (и го одржува жив) е тоа што има организирана и поголема војска од десеткуваните и деморализирани северни кланови. Затоа и му кажа на Ремзи, премногу агресија и сила може да ги повлече овие да се здружат против нив. Поради тоа ја смета Санса за клуч за освојување на лојалност на Северот, оти ако успее Санса да помине (барем формално) преку се што Болтон им направија на Старк, сигурно и целиот Север би се помирил со Болтон како нивни владетели. Затоа мислам дека Рус ќе го заузда малце Ремзи да не прави глупости со Санса, барем додека му е потребна.
Тоа од друга страна не исклучува незгодни ситуации меѓу Санса и другарката на Ремзи, или меѓу Санса и Теон и сл.
нема веќе да го малтретира Теон? каков човек си ти, па доста му бешеzaso ja mislam ke mu e slaba tocka?
ke se zalubi psihopatov, ke izgubi fokus.
Знаев дека оној кретенот Јанос Слинт имаше некоја улога у почетокот на серијата, па откако ја погледнав последната сцена од седмата епизода,прва сезона, сега ми е десетпати помило што Џон му ја скина главата.
Баш ме интересира како ќе ја мажат Санса во серијава, кога таа веќе е мажена за Тирион, го конзумирале тие бракот или не.
Да раскине брак во Вестерос може само врвниот свештеник или некој негов претставник, а тој тоа не го направи, така да Санса е легално и полноправно сеуште мажена за Тирион, а тој барем официјално сеуште не е мртов.
Исто како што го разрешија Barristan Selmy а членовите на Kingsguard служат доживотно. Ги сменија обичаите како им одговараше.Баш ме интересира како ќе ја мажат Санса во серијава, кога таа веќе е мажена за Тирион, го конзумирале тие бракот или не.
Да раскине брак во Вестерос може само врвниот свештеник или некој негов претставник, а тој тоа не го направи, така да Санса е легално и полноправно сеуште мажена за Тирион, а тој барем официјално сеуште не е мртов.
Да. Он баш личи на некој кој ќе се заљуби и заради тоа ќе изгуби фокус.zaso ja mislam ke mu e slaba tocka?
ke se zalubi psihopatov, ke izgubi fokus.
Значи, мора да ја одере жива. не?[DOUBLEPOST=1430215132][/DOUBLEPOST]... Единствено што не смее да направи е да не ја одере жива...
Могуче, али ако тоа го напраи ќе се заебе. Мислам дека и на него му е јасно дека он нема капацитет да се справи со комплицираната ситуација на Северот.Мислам дека Болтон ќе биде убиен од страна на Ремзи, моментот кога го призна за свој син си го потпиша смртниот документ.![]()