Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Не ги имаше ти прочитано или се лажам? Или па те копка што е сменето? :)

Сезонава ќе биде доста различна од изворниот материјал, така да и ние можеме да бидеме спојлерисани. Која иронија би било, 4 години се воздржуваме да не заебеме некој од гледачиве и на крај ние да бидеме спојлерисани од некој што изгледал 4 протечени епизоди. Деновиве ќе фрчат спојлери, некому тоа му е задоволство. Гледаш видео за храна во коментари спојлери за ГоТ.

Ги има ли симнато некој снимките од замунда да каже со каков квалитет се, не сакам да симнувам ништо пред време оти знам дека ако се солидни нема да можам да се воздржам а да не ги изгледам :)

Ги има ли симнато некој снимките од замунда да каже со каков квалитет се, не сакам да симнувам ништо пред време оти знам дека ако се солидни нема да можам да се воздржам а да не ги изгледам :)

Ги има на ХД, ги изгледав прва и втора, третата ми се симиња сега. Ја од кикес ги симнав.
Подобро да ги изгледам сите оти спојлери ќе фрчат насекаде од денес.

Ги има на ХД, ги изгледав прва и втора, третата ми се симиња сега. Ја од кикес ги симнав.
Ај ако сакаш пушти ми торенти што се ХД во ПП.

Ај и на мене ПП со ХД снимки.

aj u poraka neka mi prati hd ako ima nekoj. fala lepo

Ni kat ni zamunda ne se HD. Istite fajlovi se, ista golemina ist kvalitet, se e isto.

Како што гледам по Kickass не се HD. Wanna be HD се. Можеби ОК за монитор од 22 инчи али никако за телевизор.

pa zaso se potpisani hdtv? :icon_lol:

Decki, spojleri od epizodite nema da se tolerirat dodeka ne izleze epizodata regularno.
Osven ako ne izlezat i hd leaknati.

Jas sednuvam maratonski vecer, poso mislam poveke dobivam taka mesto nekoj da mi sjeba so spojler i dzabe i hd i sve.
A ke si gi gledam i redovno pak regularnite.

Квалитетот е далеку од HD. На лаптоп од 15.6 е очај, а можам да замислам како е на 22 инчен. И сите наредни сезони да излезат со ваква снимка, греота е да е гледаат. :D
Untitled.jpg

Луѓе не вршете тортури вака давајте кај има хд линкови со превод, можно е толку брзо или фејк се? :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom