Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Кога е утре епизодата на ХБО за овие што се на МаксТВ?

HBO најави дека овојпат премиерата ќе иде истовремено во сите 117 земји во кои има лиценца, значи 3.00 ноќва, ваљда и ние сме у тие земји и не сме толку утепани. :D

Мене од Бум ми пуштиле гага HBO специјално за премиерата од 19:30.
Епа ај вака договор, ништо да не се пишува за епизодата до 21 часот. Да е фер за тие што сакаат да гледаат на ТВ. Одговара или не?

Ја big bang се навикнав само на 1080p да ја гледам, не па ова.

Дајте да се договориме како ќе се тера на темава. Дали ќе глумите дека не излегле 4 епизоди и ќе гледате недела за недела како оболени некои, или ќе изгледате се на екс како луѓе, па од утре да ја фаќаме озбилно работава.
Јас се изгледав денес, сакам да дискутирам и да оправам овдека додека ми е тазе, а тазе ќе ми биде преку сила до утре поручек.... после на некој друг може таму да му стане :icon_lol:

И само ако некој се избаци и рече „лелелелеле да видите што ќе се дешава у следната епизодаааааа“. Има да го... навредам.

HBO најави дека овојпат премиерата ќе иде истовремено во сите 117 земји во кои има лиценца, значи 3.00 ноќва, ваљда и ние сме у тие земји и не сме толку утепани. :D
Во 170 земји и Македонија е во нив :D Премиера во 3 ноќва и реприза во 20:00

За мене најдобро би било да се дискутира како и обично, недела за недела, епизода по епизода, како и претходните сезони. Тоа што искочиле снимки за Нокиа 3310 не ме засега, сакам full HD на голем ТВ да си гледам, како што е редот, а и го заслужува тоа серијава.

Јас денес си ја изгледав првата, не беше ептен нешто лоша снимката, подносливо беше. Не ми се чекаше до утре, денес си ја завршив четвртата па продолжив одма. За другиве ќе се исконтролирам, ќе си ги чекам :D

да прашам, овие што се на торент ставени 1,2,3,4 сите се океј или некоја заебанција? зашто нели секоја недела по 1 епизода ги дават.

За мене најдобро би било да се дискутира како и обично, недела за недела, епизода по епизода, како и претходните сезони. Тоа што искочиле снимки за Нокиа 3310 не ме засега, сакам full HD на голем ТВ да си гледам, како што е редот, а и го заслужува тоа серијава.

Нокиа 3310 има подобра слика, пример од Кварт Фул хд.

tumblr_nmilvh8gTG1spxk60o1_500.gif

She hot, me like :sramezliv:

Може да ми дадете торент за сите 4 епизоди во најдобра резолуција?

Интересен опенинг напраија :D знае некој кој термин ке идат другите епизоди да не ја пиратирам по прв пат :D

да прашам, овие што се на торент ставени 1,2,3,4 сите се океј или некоја заебанција? зашто нели секоја недела по 1 епизода ги дават.

не е никаква заебанција, тоа се епизоди, се објаснуваше пред некоја страница како дошле епизодите до торенти.

Prvata izleze na HD, e sea taa i premierno bese pokazana, se cekaat drugite 3, valjda ke izlezat sve da im ebam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom