Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
А гледам некои се радуваат што имаат четири епизоди за гледање... пфф, аматери... :rolleyes:
И ја се радувам што имам четири епизоди за гледање, а можам рука у огин да стаам дека сум ги прочитал сите книги поише пути од сите вас тука заедно, а и сериите сум ги глеал поише пути од сите вас заедно. И каков аматер сум тоа ја? У што? У карлинг?

Ха Де нема шанси, ова се протечени скринери од критичарите што ги добиваат. Тоа се тие едни снимки. Нема други. Не верувам ич, дека ќе има early leak другите епизоди. За Ха Де снимки - само после официјалното излегуење, на секоја епизода посебно. Можда утре задутре, за првата.

Ако некој негде видел english subs за 2,3 или 4. Нека кажуе.

Има секакви шупци по нетов, така да, вие што сте алергични на споилери избегавајте соц. мрежи. Мене ме заебаа.

Последно уредено:
И ја се радувам што имам четири епизоди за гледање, а можам рука у огин да стаам дека сум ги прочитал сите книги поише пути од сите вас тука заедно, а и сериите сум ги глеал поише пути од сите вас заедно. И каков аматер сум тоа ја? У што? У карлинг?

:pos:

Што знам, јас не би ги изгледал сите наеднаш, дури и ако си се регуларно излезени. Сакам да ми трае повеќе бе! Со ова што протекоа ми го скапа филмот, мене, а гледам и на скоро сите тука.

Не скролам на ФБ по почетна веќе и не читам коментари на јутјуб макар било и на видео од Раде Пилето во наредни месец дена додека не искочи 5та епизода.

arna e be, sea pustiv na 32incen super e ko za predvreme. najnovio torent na kickass.to I sibaj.

Супер е за 32 инча ако се одалечиш на 13 метра? :D

Чекајте вие ХД снимка додека јас барам апчиња за смирување на тахикардијата по гледање на епизодите на шит снимка. :vozbud::vozbud::vozbud:
Не дека нема да ги гледам пак на фул хд кога ќе излезат де. 10 пати.
Него, се заљубив во Kit Harington (Jon Snow):pipi:. Браво бе, ми требаа 5 сезони да го заљубам. Може го чекав да порасне:backa:

And here we go.
Готово, не влагам веќе во темава.

Да не треба нешто у спојлер да ставам?
Не бе уживај, коректен ти е постот.
Онака општо зборам, ќе навалат луѓе со импресии и може да му се испушти на некој нешто. И покрај тоа што ги имам прочитано книгите сепак изјавено е дека ќе има спојлери и за тие што ги имаат прочитано.

Аууу епизодиве, и јас се заљубив во...

се заебавам, без 1080п не палам телевизор. Се навикнав на Брејкинг Бед и Вајкингс така, па ако сакаат и сите епизоди нека излезат. Неам лајкнато срање групи на фб, не сум на твитер, едино тука ако влезам ама фини дечки но проблемас. Него, да репризирам последните епизоди барем, па да се надоврзам вечер smoothly. :cool:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
gi izgleav site da sum imun na spoileri gg wp

Ми го расипаа раатот, не знам дали да уклучам или не ебаго, у пм.
Ја симнав првата, чисто да видам дали е ок за гледање.
Не дека е ептен мизерија, можам да си ја изгледам, али знам дека после тоа и 2 и 3 и 4 ќе ги изгледам, па после ќе си дремам цел месец.
И ја избришав. Проработи самоконтролата.
Ќе си ја симнам утре. Во хд!

Кога е утре епизодата на ХБО за овие што се на МаксТВ?

Мене од Бум ми пуштиле гага HBO специјално за премиерата од 19:30.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom