- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 2.281
- Поени од реакции
- 2.001
Како можеше литлфингер се да оркестрира а да не е тука ?
А ти праиш споредба со Прстот и неговото влијание во Кингс Лендинг и Санса бегалката шо тек почнува да учи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како можеше литлфингер се да оркестрира а да не е тука ?
Значи затоа сакав да го ставам во спојлер. Муабетов е следен: Го гледав трејлерот за 10тата епизода, и во дел од секундата Тирион излагаше од ќелиите со некоја женска, која ми заличи на Санса. Затоа така пишав, и мене не ми изгледа многу логички, ама така видов во тој дел од секундата.
Значи затоа сакав да го ставам во спојлер. Муабетов е следен: Го гледав трејлерот за 10тата епизода, и во дел од секундата Тирион излагаше од ќелиите со некоја женска, која ми заличи на Санса. Затоа така пишав, и мене не ми изгледа многу логички, ама така видов во тој дел од секундата.
Океј е теоријата и се, ама лабава е. Што бара Санса таму кога едвај ја извадија од таму со глава на неа? Па и да го спаси и да избегаат пак? Некако ми нема смисла. А делот дека би го спасила сигурен сум дека би сакала доколку е во можност, Тирион е единствениот Ланистер кој ја третираше како човек таму и се трудеше да и ја намали тортурата од останатите во рамки на неговата моќ, така да има логика од тој аспект. Ама прерано е некако, се уште има прашина, зошто би ризикувала да се појави таму? Тоа би значело дека научила ништо за тоа како да ја игра Играта.
А ти праиш споредба со Прстот и неговото влијание во Кингс Лендинг и Санса бегалката шо тек почнува да учи?
Ќе влезе следната сезона, шо се секирашМислам дека е време. Ја видовме и во последната нејзина сцена, како веќе почна да се облака како сериозна дама, мислам дека е време малку по малку да почне да ја сфаќа играта.
А за тоа како би влегла, стварно незнам, и пак ќе пишам така видов во сцената, иако ова сценарио ми е тешко изводливо некако.
Демек некој очекуваше цело дејствие да е масно на литлфингер ? Се бива. И јас мислам дека Санса нема да замеша прсти во евентуално бегство на Тирион, али сепак.
@the_kop - Проблемот е што може да земе фејк име, и нели сега носи црна боја коса, ама сите ја знаат која е таму, како би се прикрала? Инаку океј е со теорииве, сите ги имаме 1300
Јас на пример имам своја теорија дека Дани и Ејмон не се единствените живи карактери што ги гледаме со Таргеријанска крв, ама си ја чувам теоријата за себе, да не испадне точно, па да ме распнат овде крстоносциве ради спојлери![]()
Ќе се слушти со кабел од таванотМислам дека е време. Ја видовме и во последната нејзина сцена, како веќе почна да се облака како сериозна дама, мислам дека е време малку по малку да почне да ја сфаќа играта.
А за тоа како би влегла, стварно незнам, и пак ќе пишам така видов во сцената, иако ова сценарио ми е тешко изводливо некако.
Мислам дека знам што мислиш т.е. кружи како теорија пошто го нема во пишаните чуда на буквата к.@the_kop - Проблемот е што може да земе фејк име, и нели сега носи црна боја коса, ама сите ја знаат која е таму, како би се прикрала? Инаку океј е со теорииве, сите ги имаме 1300
Јас на пример имам своја теорија дека Дани и Ејмон не се единствените живи карактери што ги гледаме со Таргеријанска крв, ама си ја чувам теоријата за себе, да не испадне точно, па да ме распнат овде крстоносциве ради спојлери![]()
Како може Санса да го спаси кога она е во The Eyrie, а он е во King's Landing бре човеку? Освен ако не мислиш дека ќе долета на змеј и ќе запали се.
Уклучи мозок брат, гледај повнимателно