Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тирион ја прати ќеркичката на Серсеи кај Мартелови ако добро се сеќавам. Мислам дека можно е благодарение на некакви сплетки поврзани со ова погоре, да извлече глава.
Со оглед на тоа што Оберин е мртов, и Мартелови сигурно ќе бидат подналутени, Тирион може да напраи некаков договор да ја држат заложник додека овој не се изгуби од King's LandingКако ? Ќеркичката магично ќе го смени законот ?
Со оглед на тоа што Оберин е мртов, и Мартелови сигурно ќе бидат подналутени, Тирион може да напраи некаков договор да ја држат заложник додека овој не се изгуби од King's Landing.
По мејл ќе се договорат на времеСо оглед на тоа што Оберин е мртов, и Мартелови сигурно ќе бидат подналутени, Тирион може да напраи некаков договор да ја држат заложник додека овој не се изгуби од King's Landing.
Нема зошто да се Мартелови лути, Оберин умира во фер борба, кој му е крив шо сакаше да се прави фраер. Ланистерови не се криви за смртта на Оберин воопшто, он сам се пријави да се бори за Тирион и изгуби добиена борба. Тајвин и Серсеи се најмалку криви за тоа.Со оглед на тоа што Оберин е мртов, и Мартелови сигурно ќе бидат подналутени, Тирион може да напраи некаков договор да ја држат заложник додека овој не се изгуби од King's Landing.