Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Абе, дека Серси (Фросе :D ), издаде наредба да не постираме спојлери, инаку мислам дека знам што ќе се случи со Тирион :), ќе напраев едно спојлерче :)

Ако мислиш дека то ќе се случи, како можи да е спојлер ? :D Спојлер е 100% информација.

Веќе почнаја теории и спојлери да се мешаат.

Океј, мислам дека Санса ќе го спаси Тирион, толку од мене :).

Јас мислам Варис ќе го спаси, поради последните зборови шо му ги упати. Па сега дали е поштен или глуми така, ќе видиме.

Јас мислам Варис ќе го спаси, поради последните зборови шо му ги упати. Па сега дали е поштен или глуми така, ќе видиме.
Варис е "од кај шо дува ветрот", можи е попоштен од останатава багра таму, ама мислам дека никогаш нема да направи таков чин, кој би му го загрозел животот.

Не бе Серсеј ќе го спаси.У последен момент ќе си ги сфати грешките и ќе се покае.Успат ќе престане да си го клеца братот и ќе се замонаши у манастир.

Изјаснете се, ваше височество, нешто не е јасно?

Како може Санса да го спаси кога она е во The Eyrie, а он е во King's Landing бре човеку? Освен ако не мислиш дека ќе долета на змеј и ќе запали се.

Уклучи мозок брат, гледај повнимателно

Како може Санса да го спаси кога она е во The Eyrie, а он е во King's Landing бре човеку? Освен ако не мислиш дека ќе долета на змеј и ќе запали се.

Како можеше литлфингер се да оркестрира а да не е тука ?

Значи затоа сакав да го ставам во спојлер. Муабетов е следен: Го гледав трејлерот за 10тата епизода, и во дел од секундата Тирион излагаше од ќелиите со некоја женска, која ми заличи на Санса. Затоа така пишав, и мене не ми изгледа многу логички, ама така видов во тој дел од секундата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom