Толстој
екс Бомбастичен
Ај во пп некој нека ми ги прати тие видеата со историите, објаснувањата што биле.
мислиш на history and lore?
Ако мислиш на нив, пратено..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај во пп некој нека ми ги прати тие видеата со историите, објаснувањата што биле.
мислиш на history and lore?
Ако мислиш на нив, пратено..
За тие што се бунеа што цела епизода посветиле на битката, а ниедна минутка за другите дејствија, кажете ми во епизодата „Блеквотер“ имаше нешто друго освен Кингс Лендинг и битката? Туу, само да се кажело нешто.
И да, звучи клише, ама за час ми помина епизодата. Ко да глеам сит-ком од 20 минути. Ама супер беше све, сеа и вие многу на детали се фаќате, зошто вака, зошто онака. Не се сите големи стратези и слично.
Ахам, брат ми ми кажа, ја појма немав и пред да ја гледам само ми вика дека целата е со битката на Ѕидот.од истиот режисер се и двете епизоди.
За тие што се бунеа што цела епизода посветиле на битката, а ниедна минутка за другите дејствија, кажете ми во епизодата „Блеквотер“ имаше нешто друго освен Кингс Лендинг и битката? Туу, само да се кажело нешто.
И да, звучи клише, ама за час ми помина епизодата. Ко да глеам сит-ком од 20 минути. Ама супер беше све, сеа и вие многу на детали се фаќате, зошто вака, зошто онака. Не се сите големи стратези и слично.
Е добро де, тука имаше муабет...за Тормунд и мечката, Џон и искуството со Игрит...интересни дијалози.Блеквотер епизодата имаше и драма, не беше само акција. Имаше сцени со Серсеи и Томeн, муабет меѓу Серсеи и Санса, исто и меѓу Кучето и Санса.