blue ladybug
Фанг ловер
- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 5.210
- Поени од реакции
- 11.803
Препорака некоја Рики?Абе и ја иам екстерен од 90 гига, али чувам други... филмови таму.
![Кул :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)
Препорака некоја Рики?Абе и ја иам екстерен од 90 гига, али чувам други... филмови таму.
Сите чуваме .... други ... филмови таму.Абе и ја иам екстерен од 90 гига, али чувам други... филмови таму.
Не, не, тоа по ппПрепорака некоја Рики?![]()
Ја у D ги чувам (исто и AGOT)Сите чуваме .... други ... филмови таму.
три:Имаше и за ГОТ некој филм ако не се лажам. Мислам дека имаше некој спомнато тука![]()
Давос го опна на чамец и го прати негде да плови, ама кај ојде, не знаеме. И јас се "пожалив" за истото, сакам да го видам Гендри пак (Гендри му е името иначе).А бе, а шо се деси со копилето на Роберт Баратион? Последно шо се сеќавам беше нешто со оваа црвенава вештерка, ама не ми текнува конкретно шо се деси со него. Ај потсетете ме на кратко. Кај отиде, шо стори детено, се изгуби![]()
А бе, а шо се деси со копилето на Роберт Баратион? Последно шо се сеќавам беше нешто со оваа црвенава вештерка, ама не ми текнува конкретно шо се деси со него. Ај потсетете ме на кратко. Кај отиде, шо стори детено, се изгуби![]()
Давос го уби.А бе, а шо се деси со копилето на Роберт Баратион? Последно шо се сеќавам беше нешто со оваа црвенава вештерка, ама не ми текнува конкретно шо се деси со него. Ај потсетете ме на кратко. Кај отиде, шо стори детено, се изгуби![]()
77-те јадења ги немаше нигде спомнато дур траеше свадбата, али коа ја договараа свадбата на Томен, рекоа дека овој пат нема да спремаат 77 јадења. Така индиректно ни кажаа на нас читачите, дека сепак имало на џофриевата свадба 77 јадења. Кој знае зашто предходно тоа, коа беше настанот, не го истакнаа....јас се разочарав зошто во книгите беше опишана со 77 јадења, со миљон жонглери, ова, она а во епизодата беше ставен акцент на исмевањето на Џофри,...
ХахахаДавос го уби.