Зашто би оставал да ти зафаќаат место кога за 20 минути можеш да ја симнеш секоја епизода?А зошто бришете, немате место во хард? Уште постои некој со тој проблем?![]()
Не ми е проблем место, во овој 1 тера што го имам си имам сите епизоди од Fringe, Lost, Breaking Bad, Boardwalk Empire, Doctor Who, Sherlock, Battlestar Galactica, Homeland, Walking Dead и други плус повеќе од 50 филмови, плус игри, слики, музика и останато. Мене не ми е проблем за да ги имам на хард-диск, не знам зошто би го чувал празен кога не морам.Зашто би оставал да ти зафаќаат место кога за 20 минути можеш да ја симнеш секоја епизода?
Потешко е за дефрагментирање кога е надрнкан hddНе ми е проблем место, во овој 1 тера што го имам си имам сите епизоди од Fringe, Lost, Breaking Bad, Boardwalk Empire, Doctor Who, Sherlock, Battlestar Galactica, Homeland, Walking Dead и други плус повеќе од 50 филмови, плус игри, слики, музика и останато. Мене не ми е проблем за да ги имам на хард-диск, не знам зошто би го чувал празен кога не морам.![]()
Абе и ја иам екстерен од 90 гига, али чувам други... филмови таму.
< 80GBА зошто бришете, немате место во хард? Уште постои некој со тој проблем?![]()